1923

1923

Spin-offserie van het populaire Yellowstone. De familie Dutton staat voor een nieuwe reeks uitdagingen aan het begin van de 20e eeuw, waaronder de Westerse expansie, de drooglegging en de Grote Depressie.

Afleveringen

8 afleveringen

1. 1923

Jacob lost een dispuut op tussen schaapherders en veehouders, Cara vertelt Liz wat ze moet opofferen als ze deel wordt van de Dutton-familie en één Dutton-lid bevindt zich ver van thuis.
Jacob en de Yellowstone-cowboys redden een van hen voor ze een volgende zet plannen. Cara en Emma hebben het over Elizabeth en Jack. Alexandra neemt een gedurfde beslissing.
Jacob, Cara en de Duttons trekken de stad in om zaken te doen, maar ook om plezier te maken. Spencer en Alexandra proberen geen tijd te verspillen. En de vete met de schaapherders is nog niet voorbij.
Na de aanval plannen Cara en de Duttons hun volgende zet. Spencer en Alexandra genieten van Zanzibar, niet wetende wat er thuis is gebeurd. Banner Creighton zoekt een machtige bondgenoot.
Spencer en Alexandra beginnen aan hun lange tocht terug naar Montana. Banner en Whitfield plannen hun volgende zet om de vallei in handen te krijgen. Teonna zet alles op alles om haar vrijheid en veiligheid te verkrijgen.
De volgende stap in het lot van Alexandra en Spencer wordt duidelijk. Cara en McDowell nemen nieuwe vee-officiers aan. Teonna tracht slim te zijn.
Banner staat voor een verrassing wanneer de vete met de Duttons een onverwahte wending kent. Kapitein Shipley neemt afscheid van Spencer en Alexandra, die aan het volgende hoofdstuk van hun reis beginnen. Teonna vecht voor haar veiligheid.
De vete tussen Whitfield, Banner en de Duttons kent een hoogtepunt. Er lijkt geen weg meer terug. Spencer en Alexandra staan voor een nieuw gevaar. Marshalls proberen Teonna te vinden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.