3FF

3FF

Na hun avontuur in Portugal storten Leyla en Kyra zich volop op de arbeidsmarkt. Voor Leyla lijkt dat goed te lukken, voor Kyra wordt dé droomjob vinden echter een moeilijkere zoektocht. Amber staat nog half in het studentenleven. Ze is nog niet afgestudeerd maar werkt volop aan haar thesis.

Afleveringen

8 afleveringen

Kyra is op zoek naar een job om haar dure schoenenverslaving te betalen. Amber heeft een niet zo uitdagende stage. Leyla is aan de slag op een advocatenkantoor. Maar haar vriendinnen zijn meer geïnteresseerd in haar knappe baas.
Amber treurt over de breuk met Wout. Kyra mag gaan solliciteren voor haar droomjob, maar ze blijkt niet de enige kandidaat. Leyla hoopt dat haar baas niet ontdekt welke bijnaam haar vriendinnen aan hem geven.
Leyla en Kyra plannen een intervention voor Amber maar dat loopt een beetje uit de hand. Kyra's financiële situatie is dramatisch. Ze heeft dringend werk nodig. Leyla groeit een beetje dichter naar Meester Lekker toe.
De 3FF's beslissen dat ze dringend werk moeten maken van een nieuwe roommate. Leyla voelt zich erg ongemakkelijk na de kus met haar baas. Kyra gaat aan de slag in een parfumerie.
Leyla lijkt zich helemaal te verliezen in haar relatie met Christiaan. De zoektocht naar een geschikte roommate levert niet direct resultaat op. Kyra krijgt een heel speciale klant over de vloer.
Ruzie tussen de 3FF's. Vooral Amber is heel hard voor Leyla. De nieuwe roommate helpt Kyra uit de nood.
Kyra ziet de nieuwe roommate helemaal zitten. Maar dat is natuurlijk tegen de huisregel van Leyla. Amber heeft stress voor haar afstudeerproject. Leyla probeert afstand te houden van Christiaan.
Felix komt ongewild tussen Kyra en Amber in te staan. Leyla breekt definitief met Christiaan. Maar hun affaire lijkt toch niet zonder gevolgen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.