Advocaat van de Duivel

Advocaat van de Duivel

Vlaamse komieken hullen zich in een toga en proberen rechtvaardige rechter Jeron Dewulf te overtuigen waarom een bepaald maatschappelijk kwaad volgens hen verbannen moet worden.

Afleveringen

8 afleveringen

Jan Jaap van der Wal spant een rechtszaak aan tegen bejaarden. Thomas Smith wil daarentegen aantonen dat kinderen een absolute mislukking van de natuur zijn.
Meester Alex Agnew gelooft in niets en neemt daarom ons geloof grondig onder de loep. Zijn confrater Joost Vandecasteele geeft daarentegen geen cent om geld en zet zijn betoog kracht bij met allerlei absurde cijfers en vaststellingen.
Wim Helsen trekt van leer tegen romantiek. Ruth Beeckmans pleit tegen goede doelen.
Guga Baúl daagt moppen voor het hof van rechter Jeron Dewulf. Volgens de imitator zijn moppen irritant, hebben ze weinig met humor te maken en is het steeds de arme burger die letterlijk het 'gelach' moet betalen. Bert Gabriëls is dan weer geen fan van sociale media, die niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse maatschappij.
Sven De Ridder neemt het thema Rusland ter harte, wat indruist tegen zijn geliefde Amerika. Laat dit net het onderwerp zijn dat Jan Jaap van der Wal de wereld uit wil helpen.
Tijdens deze rechtszaak wordt er door Adriaan Van den Hoof een vurig pleidooi gehouden tegen het amateurisme van de zogenaamde doe-het-zelvers. Jens Dendoncker schept duidelijkheid over wat er volgens hem zoal mis is met onze Belgische kust. De meest herkenbare frustraties en ergernissen worden uit de doeken gedaan. Hun lot ligt in handen van de volksjury.
Bert Gabriëls is voor de afschaffing van alle roddelende media en pleit voor een verbod op de verspreiding van boekskes. William Boeva keert zich tegen Hipsters. Welk kwaad zal voor eeuwig wegkwijnen in de hel?
Rob Vanoudenhoven is geen supporter van voetbal en wil de sport een levenslange schorsing opleggen. Thomas Smith pleit tegen het bestaan van soaps. Wie trekt uiteindelijk aan het langste einde?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.