Alles voor de Spelen

Alles voor de Spelen

Koen Wauters en voormalig Special Olympiër Gilles Dupont maken heel Vlaanderen warm om onze delegatie Belgische atleten naar de grootste medaillewinst ooit te supporteren op de Special Olympics Wereldspelen.

Afleveringen

7 afleveringen

Jeremy en zijn papa Danny nemen samen deel aan de Spelen in Berlijn, in het 'unified zeilen'. Daarin vormen sporters met en zonder beperking samen een team. Het zeilen zit Jeremy in het bloed: zijn grootvader was een fervent zeiler en papa Danny nam vroeger deel aan kampioenschappen. Daar werd hij echter de eeuwige tweede. Nu dromen vader en zoon samen stiekem van een medaille.
De Belgische delegatie Special Olympiërs verzamelt tijdens het delegatieweekend. Daar zijn ze niet alleen voor het plezier én de afscheidsfuif vlak voor hun vertrek, maar vooral ook om samen te trainen voor de Wereldspelen in Berlijn.
Gilles en Koen trommelen bekend Vlaanderen op om als vrijwilliger mee te helpen tijdens de Nationale Spelen van Special Olympics in Mechelen. Het is de laatste sportieve halte van de special olympiërs voor ze het beste van zichzelf geven tijdens de World Games in Berlijn. Gilles en Koen hebben één 'bekende Belg' hoog op hun verlanglijst staan: ze willen graag dat niemand minder dan prins Laurent de special olympiërs een extra duwtje in de rug komt geven.
Vorige keer trokken Gilles en Koen hun stoute schoenen aan om prins Laurent uit te nodigen op de Nationale Spelen in Mechelen, de laatste sportieve halte van de special olympiërs voor de World Games in Berlijn. Vandaag staat het duo oog in oog met de monseigneur en kunnen ze hem zelfs de hand schudden.
Koen Wauters en Gilles Dupont volgen enkele Belgische Special Olympiërs op weg naar de Special Olympics Wereldspelen in Berlijn.
Koen Wauters en Gilles Dupont volgen de Belgische delegatie Special Olympiërs op weg naar de Special Olympics Wereldspelen in Berlijn. Maken vandaag onder meer hun opwachting: Marijn 'Boma' Devalck en Sven Nys.
Koen Wauters en Gilles Dupont volgen de Belgische delegatie Special Olympiërs op weg naar de Special Olympics Wereldspelen in Berlijn.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.