'Allo 'Allo!

'Allo 'Allo!

Britse humor op zijn best in deze legendarische BBC-sitcom over de avonturen van cafébaas René, die tijdens WO II in bezet Frankrijk de Duitse officieren te vriend probeert te houden, maar tegelijkertijd betrokken is bij het Franse verzet.

Afleveringen

6 afleveringen

De foto die René nam van de invasieplannen blijkt waardeloos. Hij besluit zich terug te trekken uit het verzet, maar Michelle verklaart hem haar liefde. Luitenant Gruber moet René arresteren omdat hij de generaals heeft willen vergiftigen. René vermomt zich als een Franse generaal en krijgt door Monsieur Leclerc een valse neus aangemeten.
De Duitsers verdenken de Franse generaal er nu van dat hij hen wilde vergiftigen. Herr Flick verplaatst zich na de ontplofte neus voort op wieltjes. Klinkerhoffen beslist dat de generaals zich moeten vermommen als Franse uienboeren. Dit zorgt voor de nodige verwarring.
Bang dat hij de schuld zal krijgen voor het versturen van de Duitse generaals naar Engeland, vermomt René zich als een franciscanermonnik. Met Mimi, verkleed als baby in een kinderwagen, dringt René het hoofdkwartier van het communistische verzet binnen om de schilderijen te bemachtigen.

13. Ribbing the Bonk

René en Leclerc moeten het losgeld ophalen dat de communisten van luitenant Gruber, kolonel Von Strohm en de Italiaanse soldaten eisen. Omdat generaal Von Klinkerhoffen weigert het losgeld te betalen, besluiten René en co een bank te overvallen.
Het gestolen geld blijkt van Herr Flick en de Gestapo te zijn. René verbergt het in een koekoeksklok. Omdat ze met haar gekweel de gasten wegjaagt, stelt René aan Edith voor om voortaan te playbacken.

15. A Duck for Launch

René slaagt er wonderwel in om van het gestolen geld van de Gestapo en de microfilm met de Duitse invasieplannen af te raken. Maar wat moet hij aanvangen met al die meisjes van het communistische verzet?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.