Anthony Kumpen: 'The long road home'

Anthony Kumpen: 'The long road home'

Belgische professioneel coureur en teammanager Anthony Kumpen werkt momenteel als teammanager voor PK Carsport in de NASCAR Whelen Euro Series. Hij is terug van weggeweest en maakt een comeback op het racecircuit. Hij geeft hierbij het stokje door aan zijn zoon, die inmiddels ook op weg is naar een beloftevolle racecarrière.

Afleveringen

3 afleveringen

In deze aflevering krijgen we een unieke blik achter de schermen bij Anthony Kumpen, terwijl hij zijn zoon Henri-Constant betrekt bij de voorbereidingen van zijn Europees NASCAR-seizoen. Voordat het echte werk begint delen ze nog een intiem vader-zoon moment, maar dan is het tijd voor actie: Anthony vertrekt naar Valencia voor de seizoensopener, met zijn zinnen gezet op een derde Europese titel. Maar de race verloopt niet zonder hobbels; van technische problemen tot zenuwslopende inhaalacties, deze aflevering zit boordevol spanning.
Na een uitdagend begin van het seizoen arriveert de Europese NASCAR-karavaan in Brands Hatch, het meest iconische circuit op de kalender dat jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers trekt. Met zijn familie als getuige strijdt Anthony het hele weekend voor een plek op het podium. Tussendoor genieten ze van het Amerikaanse familiefestival en de diverse randactiviteiten die het American Speedfest te bieden heeft.
Na het behalen van zijn eerste podiumplaats, trekt Anthony met zijn team naar het circuit van Vallelunga, naast Rome. Ze worden daar geconfronteerd met een extreme hitte en krijgen ook te maken met verschillende technische problemen. Een etentje in de luxe villa van Vittorio Ghirelli, Anthony's grootste concurrent, zorgt voor een korte pauze. Het weekend eindigt met een spannende inhaalrace die niemand snel zal vergeten.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.