Baywatch

Baywatch

Hitserie uit de jaren 90 over het werk van een groepje strandwachten die onder leiding van Mitch Buchannon de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken.

Afleveringen

22 afleveringen

Hobie moet een moeilijke knoop doorhakken. Ondertussen bieden Craig en zijn vrouw Gina, Eddie tijdelijk onderdak en heeft Jill erg gemengde gevoelens.

2. In Deep

In de plaats van de lessen bij te wonen, beslist Hobie om er samen met twee vrienden op uit te trekken. Het drietal komt echter zwaar in de problemen. Craig ontdekt dat Eddie financiële problemen heeft wanneer hij hem aantreft in één van de lifeguard torens.

3. Heatwave

Eddie loopt een oude bekende tegen het lijf, Trevor stelt zichzelf in vraag wanneer er tijdens zijn dienst bijna iemand verdrinkt.

4. Second Wave

Een oude makker van Eddie maakt zijn opwachting in L.A. maar al snel wordt duidelijk dat Eddie niet opgezet is met het bezoek. Ondertussen gaat Trevor op date met een rijke vrouwen en maakt Mitch zich zorgen over een examen dat alle luitenants moeten afleggen.
De ex-vrouw van Mitch verhuist naar Ohio en ze wil hun zoon Hobie met zich meenemen. Hobie is helemaal van slag door het nieuws en hij vlucht met een vriend naar een nabijgelegen eiland. Daar vallen ze in de handen van enkele piraten. Eddie en Shauni krijgen het met elkaar aan de stok.
Gayle en Mitch kibbelen nog steeds over het feit dat ze Hobie wil meenemen naar Ohio. Er stort een vliegtuig neer in het water dichtbij het strand. Nadat de slachtoffers worden gered, willen ze echter terugkeren naar het vliegtuig om hun bezittingen te redden.
Wanneer een man wordt gevonden op het strand die verdronken is, vermoedt Jill dat er meer aan de hand is. Een man die Jill hielp tijdens de reddingsactie, beslist dat ook hij graag redder zou worden.
Een vrouw die een boek heeft gestolen van een machtige man, verschuilt zich met de hulp van Mitch. Craig en Gina willen graag kinderen eens ze getrouwd zijn, maar wanneer ze tijdens een romantisch weekend een getrouwd koppel ontmoeten, lijken ze te twijfelen aan hun voornemen.

9. Cruise Ship

Wanneer er een nieuw hotel opent vlakbij het strand en er op hetzelfde moment een reeks van moorden plaatsvindt, vermoeden de redders dat de twee met elkaar te maken hebben.
De nieuwe vriend van Shauni valt niet in de smaak bij Eddie. Ondertussen krijgt het reddersteam af te rekenen met een man die wilde feestjes op zijn boot organiseert.

11. Shelter Me

Het strand wordt geteisterd door een dreigende tropische storm. De redders doen het nodige om iedereen in veiligheid te brengen, maar twee gezochte criminelen zorgen voor de nodige verwarring.

12. The Reunion

Tijdens een schoolreünie ontmoet Mitch een ex-klasgenoot die heel wat gevoelens bij hem naar boven brengt. Eddie is gefrustreerd omdat hij zonder auto zit. Hij beslist een wagen te kopen van een vriend aan een zeer lage prijs.

13. Armored Car

Trevor probeert Jill te overtuigen om samen deel te nemen aan een beachvolleybaltoernooi. Ondertussen ontstaat er tijdens een tentoonstelling ten voordele van de lokale pier een ongelukkig voorval.

14. Home Cort

Een nieuwe redder maakt zijn opwachting en dat lokt gemengde reacties uit bij het huidige team. Jill en Shauni beslissen om samen sandwiches te verkopen, maar ze ontdekken dat de concurrentie harder is dan oorspronkelijk gedacht.
Craig gaat samen met Cort en Eddie naar Mexico voor een lange reis. De dingen draaien echter anders uit dan het drietal had gepland. Ondertussen krijgt Mitch af te rekenen met een onverwachte gast.
Cort en Eddie trekken naar een waterpretpark om enkele kinderen te leren hoe ze iemand uit het water kunnen redden. In Baywatch doet Hobie een ontdekking.

17. Snake Eyes

Een illegaal casino veroorzaakt overlast voor Cort en zijn collega-redders. Als Mitch de lerares Engels van Hobie mee uit eten neemt, denkt Hobie dat hij niet meer hoeft te studeren voor zijn examens.

18. Eclipse

Eddie denkt dat hij een geest heeft gezien in het water, waarna de anderen denken dat hij gek aan het worden is. Wanneer de hond van een vriend van Hobie een spuitje dreigt te krijgen, doet Hobie er alles aan om de hond te redden.

19. Shark Derby

Een lokale zakenman organiseert een wedstrijd met haaien. Het zaakje dreigt echter helemaal te ontsporen.
Cort doet mee aan een race die hij hoopt te winnen om het prijzengeld op te strijken. Ondertussen denkt Shauno na over haar toekomst na de gebeurtenissen van de voorbije weken.
Mitch, Craig en Garner trekken er samen op uit. Ze raken echter betrokken bij verschillende incidenten. Cort ontmoet iemand van wie hij dacht dat hij jaren terug overleden was.
Baywatch wordt getroffen door een zware aardbeving met rampzalige gevolgen. De redders doen wat ze kunnen, maar voor 1 iemand ziet het er helemaal niet goed uit.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.