Baywatch

Baywatch

Hitserie uit de jaren 90 over het werk van een groepje strandwachten die onder leiding van Mitch Buchannon de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken.

Afleveringen

17 afleveringen

1. Rookie Summer

Er bieden zich een heleboel aspirant-strandwachten aan om te strijden voor een plekje bij het Baywatch-team. Mitch neemt een beslissing over een jobaanbod.

2. Next Generation

Na een bezoek aan zijn vroegere buurt is Manny vastberadener dan ooit om redder te worden. Mitch overweegt om het aanbod van Johnson alsnog aan te nemen.

3. The Choice

Mitch moet bepalen wie hem zal opvolgen: de ervaren John J.D. Darius of nieuwkomer Taylor Walsh.

4. Memorial Day

Twee oude scheepsmaten proberen hun overleden vriend een mooie begrafenis op zee te geven. Cody onthult zijn gevoelens voor Lani.

5. Charlie

April krijgt bezoek van haar moeder en haar jongere broer Charlie, die lijdt aan een zeldzame vorm van kanker en terminaal is. Mitch en Hobie proberen haar zo goed mogelijk op te vangen. Hobie en een vriend willen zich bewijzen door het tijdens de jaarlijkse roeiwedstrijd voor redders op te nemen tegen Mitch & Newman en Cody & J.D.

6. Lifeguard Confidential

Een reporter die in een helikopter over het strand vliegt, begint het privéleven van de Baywatch-redders uit te pluizen voor zijn tv-programma, tot grote ergernis van Mitch en Taylor. Zij vermoeden dat iemand informatie naar de man lekt. Caroline keert terug en laat haar oog vallen op J.D. Cody ontdekt waar Lani haar avonden doorbrengt.

7. Out of the Blue

Caroline wordt verscheurd wanneer ze een keuze moet maken tussen J.D. en haar droom om actrice te worden. Jordan ontmoet haar biologische moeder.

8. Eel Nino

De Santa Ana wind brengt ongewone gebeurtenissen naar het strand. Mitch moet de mysterieuze oorzaak van de dood van twee zeeleeuwen onderzoeken. April moet kiezen tussen Manny en Hobie.

9. Homecoming

Na een ski-ongeluk is Neely verslaafd geraakt aan pijnstillers. Craig Pomeroy verdedigt een Indiaan die op heilig land wil sterven.

10. Missing

Een meisje verdwijnt in de branding nadat Cody de regels heeft overtreden en zijn post heeft verlaten voor een date met Lani. Mitch ontdekt een nadeel bij zijn nieuwe baan.

11. Hijacked

Caroline wordt ontvoerd door een jonge dief en neemt haar mee op een wilde achtervolging. Donna bekent aan Mitch dat Neely verslaafd is aan pijnstillers.

12. No Way Out

April en Craig vechten voor hun leven wanneer ze tijdens het duiken in een pijp van de energiecentrale zijn gezogen. Manny confronteert zijn angsten met betrekking tot April.

13. Countdown

Mitch en Cody moeten tegen dieven vechten die een lading gestolen wapens hebben verstopt in een gezonken schip.

14. Surf City

Manny en April krijgen ruzie. Cody en Lani proberen samen te surfen.

15. To the Max

Cody en JD proberen extra geld te verdienen door zee-egels te verzamelen, Mitch heeft een ongewone date en Lani verliest haar gehoor tijdens een redding.

16. Night of the Dolphin

Garner Ellerbee vraagt Mitch om hulp bij het vangen van smokkelaars.

17. Full Throttle

Cody sluit een weddenschap met wat rijke lui. Mitch herontdekt zijn ouderlijke vaardigheden wanneer Neely een tijdje in zijn appartement verblijft.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.