BBQ Street

BBQ Street

Grillmaster Peter De Clercq neemt in 'BBQ Street' de kijker mee in de wereld van rook en vuur.

Afleveringen

8 afleveringen

Grillmaster Peter De Clercq neemt je mee in de wereld van rook & vuur. Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken passeren de revue, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg hoe je de barbecue moet aanzetten, de temperatuur onder controle houdt, hoe de briketten werken en wat direct en indirect grillen is.
Grillmaster Peter De Clercq neemt je mee in de wereld van rook & vuur. Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken passeren de revue, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg hoe je de barbecue moet aanzetten, de temperatuur onder controle houdt, hoe de briketten werken en wat direct en indirect grillen is.
Grillmaster Peter De Clercq neemt je mee in de wereld van rook & vuur. Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken passeren de revue, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg hoe je de barbecue moet aanzetten, de temperatuur onder controle houdt, hoe de briketten werken en wat direct en indirect grillen is.
Grillmaster Peter De Clercq neemt je mee in de wereld van rook & vuur. Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken passeren de revue, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg hoe je de barbecue moet aanzetten, de temperatuur onder controle houdt, hoe de briketten werken en wat direct en indirect grillen is.
Grillmaster Peter De Clercq neemt je mee in de wereld van rook & vuur. Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken passeren de revue, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg hoe je de barbecue moet aanzetten, de temperatuur onder controle houdt, hoe de briketten werken en wat direct en indirect grillen is.
Grillmaster Peter De Clercq neemt je mee in de wereld van rook & vuur. Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken passeren de revue, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg hoe je de barbecue moet aanzetten, de temperatuur onder controle houdt, hoe de briketten werken en wat direct en indirect grillen is.
Grillmaster Peter De Clercq neemt je mee in de wereld van rook & vuur. Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken passeren de revue, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg hoe je de barbecue moet aanzetten, de temperatuur onder controle houdt, hoe de briketten werken en wat direct en indirect grillen is.
Grillmaster Peter De Clercq neemt je mee in de wereld van rook & vuur. Grillen, roken, bakken, roosteren, poffen en nog veel meer technieken passeren de revue, maar niet zonder een stap-voor-stap uitleg hoe je de barbecue moet aanzetten, de temperatuur onder controle houdt, hoe de briketten werken en wat direct en indirect grillen is.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.