Beat VTM Talks

Beat VTM Talks

Het spel is gespeeld, de strijd is gestreden. Tijd voor de aftermatch van BEAT VTM. Die wordt gespeeld op de bank in BEAT VTM TALKS. Het duo kreeg 100 dagen om een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Het VTM-gezicht en de onbekende uitdager zien elkaar voor het eerst na de finale. Gaan ze samen de strijdbijl begraven?

Afleveringen

8 afleveringen

"Dat is redelijk intiem, met olie en met bezwete mannen." Sander en Guga kijken elkaar voor het eerst in de ogen na hun wedstrijd olieworstelen. Ze delen het geheim achter 'de hand in de broek', de mentale crash tijdens de training en de euforie van de overwinning.
Uitdager Kim en tegenstander Kürt namen het tegen mekaar op in het 'dames kappen'. Ze blikken terug op hun erg verschillende relatie met topkappers Sevda en Pascal én op de onverwachte beproevingen en uitdagingen van het dames kappen.
Sara en Julie hebben geprobeerd om in open zee om ter diepst te duiken tijdens de challenge apneuduiken. Ze vertellen mekaar honderduit over hun diepste angsten en hun letterlijke en figuurlijke dieptepunten tijdens de trainingen en tijdens de finale duik.
Geert en Mathias deelden samen dezelfde droom: ooit eens een torenkraan te mogen besturen. Voor BEAT VTM kregen ze die kan maar moesten ze dat zo goed mogelijk proberen te doen. In de zetel vertellen ze mekaar over hun avonturen en hoogtepunten hoog en droog boven de bouwwerf en verklappen ze wie eigenlijk de echte winnaar van deze challenge was.
Margaux en Olga zijn alle twee spraakwatervallen en ze lopen over van hun ervaringen in het cheerleaden. Ze hebben het onder meer over het unieke groepsgevoel onder cheerleaders, over het verplichte 'smilen' en over de gevaren van deze speciale sportdiscipline.
Tot zijn grote vreugde kreeg Piet showbeest Natalia tegenover zich in de uitdaging 'trickshots'. In de zetel vertellen ze mekaar hoe intens ze die 100 dagen achter, naast en op de snookertafel ervaren hebben en herbeleven ze samen hun razend spannende finale wedstrijd.
Thomas en Koen wisten allebei niet zo goed waar ze aan toe waren met hun Mission Impossible. Nu weten ze dat maar al te goed. In de zetel vertellen ze openlijk over hun kleine successen, over hun fouten en mislukkingen en over hun grenzeloos respect voor hun coaches van de Special Forces.
Sam en Freek zijn beiden ex-topsporters. Freek was ooit schermkampioen en Sam won tal van prijzen met 'tumbling', een turndiscipline. Ze vertellen in de zetel over hun trainingen, over de kicks en de gevaren van het vreselijk hard koersen achter een derny op de piste.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.