Beat VTM

Beat VTM

Afleveringen

10 afleveringen

Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Freek Braeckman, Mathias Coppens, Olga Leyers en Guga Baúl ontdekken vandaag wie hun tegenstanders zijn en nóg belangrijker: in welke discipline ze het tegen elkaar zullen opnemen. Het VTM-team zal onderling moeten uitmaken wie welk duel voor zijn rekening neemt.
Honderd dagen geleden beten acht VTM-gezichten en hun onbekende uitdagers zich vast in een discipline die ze geen van beiden kenden. Guga Baúl komt voor het allereerste duel lijnrecht tegenover zijn uitdager Sander (28) uit Bilzen te staan: zij zullen een potje olieworstelen.
Acht onbekende Vlamingen gaan de strijd aan met VTM en dagen BV's uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Deze keer neemt Kürt Rogiers het op tegen onbekende Vlaming Kim in de discipline dameskapper.
Acht onbekende Vlamingen gaan de strijd aan met VTM en dagen BV's uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Deze keer neemt Julie Van den Steen het op tegen onbekende Vlaming Sara in de discipline 'apneuduiken'.
Acht onbekende Vlamingen gaan de strijd aan met VTM en dagen BV's uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Mathias Coppens neemt het vandaag op tegen onbekende Vlaming Geert in de discipline 'torenkraan besturen'.
Acht onbekende Vlamingen gaan de strijd aan met VTM en dagen BV's uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Olga Leyers neemt het vandaag op tegen onbekende Vlaming Margaux in de discipline 'cheerleaden'.
Acht onbekende Vlamingen dagen BV's uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Deze week neemt Natalia het op tegen onbekende Vlaming Piet in de discipline 'Trickshots'.
Acht onbekende Vlamingen dagen BV's uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Deze week neemt Koen Wauters het op tegen onbekende Vlaming Thomas in de discipline 'Mission Impossible'.
Acht onbekende Vlamingen dagen BV's uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Deze week neemt Freek Braeckman het op tegen onbekende Vlaming Sam in de discipline 'Derny'.
Deze week herbeleven we de spannendste momenten van de strijd tussen acht onbekende Vlamingen en VTM.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.