Bel-Air

Bel-Air

Reboot van 'The Fresh Prince of Bel-Air', een van de populairste sitcoms aller tijden, waarin met een dramatische blik wordt gekeken naar de gecompliceerde reis die Will maakt van de straten van West Philadelphia naar de omheinde huizen van Bel-Air.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Dreams and Nightmares

Will Smith, een getalenteerde tiener uit West Philadelphia, wordt naar zijn nonkel en tante in Bel-Air gestuurd. Bij aankomst ontdekt hij hoezeer hun leven verschilt met dat van hem in West Philly, en hij besluit deze nieuwe kans met beide handen te grijpen.

2. Keep Ya Head Up

Will beseft dat hij zijn leven zal moeten omgooien als hij erbij wil gaan horen op zijn nieuwe school. De familie Banks raakt beetje bij beetje gewend aan een leven met Will in de buurt.

3. Yamacraw

Will woont een evenement van oom Phil bij en vindt zo eindelijk zijn draai bij zijn familie en leeftijdsgenoten.

4. Canvass

De familie Banks zet alles op alles om de campagne van Phil een duwtje in de rug te geven. Will krijgt steun uit onverwachte hoek wanneer zijn verleden hem dreigt in te halen.
Wanneer Wills vriend Tray op bezoek komt, wordt zijn loyaliteit ten aanzien van Philly op de proef gesteld. Om de carrière van Hilary een duwtje in de rug te geven, organiseert de familie Banks een event voor influencers.

10. Where To?

Een lang bewaard familiegeheim komt aan het licht wanneer Wills vader onverwacht opdaagt en de waarheid vertelt over waar hij al die tijd geweest is.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.