Belgium's Next Top Model

Belgium's Next Top Model

10 aspirant modellen nemen het tegen elkaar op in pittige challenges, uitdagende fotoshoots en intense eliminaties. Slechts één van hen kan het modellencontract en de cover winnen. Wie wordt Belgium's Next Top Model 2024?

Afleveringen

10 afleveringen

20 aspirant-modellen werden persoonlijk uitgenodigd door de jury. Ze krijgen 30 seconden om een blijvende indruk te maken. Daarna poseren ze voor een professionele fotograaf om hun comp-card te schieten. Wie verovert een plaats in de modellen-loft?
De modellen ondergaan een transformatie door topstylisten Louis Ghewy & Ludovic Beckers. Meteen daarna moeten ze nog eens hun grenzen verleggen in een uitdagende stop-motion fotoshoot. Balleticoon Wim Van Lessen staat hen bij.
De modellen krijgen een kans om indruk te maken in een interview met Marie Claire en nemen ook een presentatievideo op voor Noah Mgmt. Tijdens een duo-shoot voor de camera van Mary Wijnants, moeten de modellen voor het eerst samenwerken.

4. Walk Away

In het KMSKA traint Julius Pool de modellen in de kunst van het catwalken. Ze tonen hun skills direct aan een onbekend publiek. Later worden ze uitgedaagd voor een 'genderless' fotoshoot waarbij ze de balans tussen bloot en elegantie moeten vinden.
De modellen proberen indruk te maken tijdens go-sees bij twee échte klanten, want de inzet is niet min! En de spanning stijgt wanneer ze zich onderdompelen in een 'horrorshoot' met veel bloed, make-up en fear.
Bij een bezoek aan het MOMU tonen de modellen weinig interesse in de mode-boeken en dat breekt hen zuur op. Brandon Wen legt de lat hoog tijdens een voor hem cruciale fotoshoot: een groepsfoto voor de campagne van de Antwerpse mode-academie.

7. Make it Up

Een verrassende challenge met make-up zorgt voor heel wat emoties bij de modellen. Een bezoek van Tom Eerebout brengt rust maar wanneer de modellen te horen krijgen dat hun volgende shoot met een vriend of familielid is....

8. Video Time

De modellen verlaten de loft, op naar een onbekende bestemming. Tijdens een eerste opdracht moeten ze laten zien dat vloggen hun tweede natuur is. En in de plaats van een fotoshoot, moeten ze hun grenzen verleggen in een video-shoot.
De modellen leven zich uit wanneer ze met onbekenden moeten samenwerken om een Insta reel te maken. Maar voor de échte uitdaging duiken ze in de infinity pool: een onderwater-shoot waarbij ze onder water moeten poseren.

10. The Final

De finale is eindelijk gearriveerd. Wie gaat er aan de haal met een professioneel modellencontract? Wie wint Belgium's Next Top Model 2023?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.