Bless the Harts

Bless the Harts

De familie Hart is altijd blut, maar is rijk aan vrienden en familie, en ondanks hun struggles blijven ze hopen om ooit de American Dream te beleven.

Afleveringen

10 afleveringen

Jenny en Wayne proberen Betty te motiveren om een baan te zoeken. De poging van Violet en David om nieuwe vrienden te maken mislukt.

14. Nose Bud

Wayne moet voor Violet zorgen wanneer Jenny en Brenda zich uitleven op een vrijgezellenfeestje. Betty wordt verliefd op de eigenaar van een stripclub.
Een moeder-dochtermoment tussen Jenny en Violet loopt uit de hand. Wayne neemt Betty mee naar een rommelmarkt in de hoop dat ze hem eindelijk de erkenning zal geven die hij verdient.

16. Easter's 11

De plaatselijke kerk krijgt steeds minder gelovigen over de vloer door de naburige megakerk. De Harts bedenken een manier om dit een halt toe te roepen. Violet overhaalt Wayne om haar te helpen met het uithalen van een grap, maar dat loopt niet zoals verwacht.

17. Hot Tub-Tation

Wayne geeft Jenny een bubbelbad cadeau voor hun jubileum, maar dat zorgt voor meer problemen dan plezier. Nadat ze verbannen werd uit haar favoriete warenhuis, vermomt Betty zich om alsnog een uitverkoop te kunnen bijwonen.

18. Hoot 'n Haw

Wayne ontdekt dat hij extra land bezit, waarna zijn hele familie op het erf komt wonen. Violet gaat op zoek naar de verdwenen 'nonkel Tommy' van Wayne.

19. The Drincan Temple

Wayne en zijn vrijblijvende beste vriend Travis hebben een gezamenlijke droom: het openen van een bar. De Harts proberen hun kapotte auto te herstellen om de sentimentele waarde ervan te kunnen behouden.
Jenny gedraagt zich nogal competitief wanneer er bordspelletjes gespeeld worden. Betty mag meerijden met een politiewagen.
Een hittegolf zet de vriendschap tussen Jenny en Brenda onder druk. Wayne krijgt een nieuwe truck, maar heeft moeite om afscheid te nemen van zijn oude.
Jenny staat voor een moreel dilemma. Wanneer ze vervolgens het advies van Jezus in de wind slaat, veroorzaakt dit problemen voor Louise. Betty en Wayne zoeken hulp bij Travis.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.