Blind Getrouwd - Naspel

Blind Getrouwd - Naspel

Mocht jij op het puntje van je zetel zitten om de 8 deelnemers uit Blind Getrouwd te leren kennen, dan gaan Sean en Bab je een handje helpen. Meer nog, ze stellen hen én de experten zelf aan je voor. En ze halen de matchmaker in zichzelf naar boven.

Afleveringen

11 afleveringen

0. De deelnemers

Mocht jij op het puntje van je zetel zitten om de 8 deelnemers uit Blind Getrouwd te leren kennen, dan gaan Sean en Bab je een handje helpen. Meer nog, ze stellen hen én de experten zelf aan je voor. En ze halen de matchmaker in zichzelf naar boven.

Aflevering 1

Bab en Sean tonen Christophe exclusieve beelden van zijn man Nick, waarop duidelijk te zien is waar hij met zijn gedachten zat net voor hij zijn JA-woord gaf. Ze vragen Christophe waar de bijnaam 'Nickske Paniekske' vandaan komt en vernemen waarom Christophe op huwelijksreis plots een trimmer nodig had. En seksuoloog Wim Slabbinck legt uit wat je wel en niet moet doen om indruk te maken op een eerste date.

Aflevering 2

Nadat Victor uit Arendonk vorig jaar blind trouwde met Line uit Lier, is het nu de beurt aan zijn beste vriend Jonah om ook blind te trouwen met een vrouw uit Lier: Winnie. Bab en Sean onderzoeken wat er aan de hand is tussen Arendonk en Lier en waarom de experts uitgerekend bij één van de beste vrienden van Victor uitkwamen om te matchen. Ze leggen uit waarom Christophe zijn trouwring in de vorige aflevering niet aan had. En ze gaan ze ook na of het klopt dat je mensen aantrekkelijker begint te vinden naarmate je meer alcohol drinkt.

Aflevering 3

Sinds Blind Getrouwd is Nick wereldberoemd in Vlaanderen. Bab en Sean willen weten welke eerbare en oneerbare voorstellen hij al gekregen heeft en hoe hij omgaat met alle roem en aandacht. Verder mag Nick op speeddate met Bab of Sean en legt seksuologe Lotte Vanwezemael uit hoe je het vuur in je relatie kunt houden en waarom humor erotiseert.

Aflevering 4

Alle koppels zijn op huwelijksreis vertrokken en vanaf nu helemaal op zichzelf aangewezen. Bab en Sean ontvangen relatietherapeute Sarah, Tatiana en Nuria, dé godmother van Blind Getrouwd. Ze bespreken wat je kan verwachten van die eerste dagen, crazy in love zijn of go with the flow? En hoe reageer je op een cadeautje als je geen verkeerde boodschap wil geven? Tatiana mag ook op speeddate met Sean of Bab en relatietherapeute Sarah legt uit waarom het contrast tussen de huwelijksdag en de huwelijksreis soms zo groot is.

Aflevering 5

Tijdens de huwelijksreis wordt duidelijk dat vooral de vrouwen het moeilijk hebben om zich open te stellen voor hun man. Bab en Sean praten met de mannen, Lothar (van Tatiana) en Sonny (van Laura), over durven kwetsbaar zijn en moeilijke gesprekken aangaan. De mannen zien er wel uit als bad boys, maar tijdens Blind Getrouwd hebben ze het aangedurfd om hun gevoelige kant te tonen. Relatietherapeute Sarah legt uit dat er twee soorten partners zijn en hoe dat in vele realties voor problemen zorgt. En er wordt een gewaagd spelletje 'Never have I ever' gespeeld.

Aflevering 6

De huwelijksreis van alle koppels loopt op haar einde en vooral Laura is daar niet rouwig om. Ze kijkt er naar uit om het gewone leven te starten: samenwonen met Sonny, terug gaan werken, de volleyballessen... Maar Sonny en Laura leven op een volledig ander ritme: Sonny werkt in ploegen en Laura heeft het overdag heel druk. Dat maakt dat het samenwonen niet helemaal verloopt zoals ze hadden gehoopt. Bab en Sean ontvangen Laura en relatietherapeut Wim Slabbinck in de studio. Wim weet te vertellen dat een gemiddeld koppel maar 7 minuten per dag praat na een werkdag! Het wordt een openhartig gesprek over aanpassen aan elkaars ritme en blijven communiceren.

Aflevering 7

Vanwege de coronacrisis verhuizen Bab en Sean met Blind Getrouwd Naspel naar de studio van het gloednieuwe VTM-programma Blijf in uw kot! Van daaruit gaan ze online praten met de pasgetrouwde koppels uit Blind Getrouwd en de experts. Zo blijven ze de liefdesperikelen en huwelijken op de voet volgen van in hun kot. Want er gebeurt wel wat bij de koppels! Bab en Sean skypen met Nick, hij en Christophe bewijzen dat je ruzie kan maken in stijl. En Winnie heeft het over hoe belangrijk het is dat het ook klikt tussen haar man en haar vrienden en familie. Allemaal dingen die van levensbelang zijn als je gaat samenwonen. Expert Filip legt uit wanneer je als koppel weet dat je er echt klaar voor bent.

Aflevering 8

Blind Getrouwd Naspel met Tatiana, Christophe, Nuria en Lotte Vanwezemael Bab en Sean willen weten waarom Tatiana het zo moeilijk had tijdens het bootcamp. Want toen Tatiana geconfronteerd werd met het Blind Getrouwd-koppel Veerle en Nick, kon ze haar tranen niet bedwingen. En ze confronteren Christophe met enkele indrukwekkende complimenten die hij van zijn man Nick gekregen heeft. Want volgens Nick is Christophe de eerste man bij wie hij 100% zichzelf kan zijn. Nuria mag op speeddate met Bab of Sean en seksuologe Lotte Vanwezemael geeft tips om de quarantaine veilig en passioneel door te komen.

Aflevering 9

Tatiana en Lothar beslisten als eerste koppel over hun toekomst: ze blijven helaas niet samen. Bab en Sean blikken met Lothar terug op zijn avontuur en op het afscheid van Tatiana, want dat was er een zonder afscheidskus. Van Jonah willen ze heel graag weten wat er precies gebeurde toen hij samen met Winnie buiten het bereik van de camera's glipte. Nadat Laura en Sonny een moeilijke tijd achter de rug hebben, lijkt de korte scheiding hen deugd gedaan te hebben. Bab en Sean polsen bij Laura hoe zij de toekomst ziet. Want binnenkort moet ook zij beslissen of ze getrouwd blijft met Sonny of niet.

Aflevering 10

Heel kijkend Vlaanderen had het zo graag anders gezien, maar toch beslisten Nick en Christophe dat ze niet als een getrouwd koppel door het leven zullen blijven gaan. Bab en Sean vragen Nick hoe hij er in geslaagd is om ondanks zoveel liefde en respect voor Christophe toch nee heeft kunnen zeggen. Van Winnie willen ze dan weer weten of ze ook maar een seconde aan haar en Jonah getwijfeld heeft. Vorig jaar beloofden Tim en Elke dat ze gehuwd gingen blijven om te vechten voor hun relatie. En toch gingen ze uiteen. Bab en Sean vragen hen wat Jonah en Winnie hier van kunnen leren. En met Wim Slabbinck gaan ze tot slot op zoek naar kandidaten voor het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.