Boomer

Boomer

VRT-comedyreeks over de gewone dingen des levens, door de bril van Vlaanderens meest herkenbare presentator en acteur, Jan Van Looveren.

Afleveringen

10 afleveringen

Jan heeft een slechte ochtend: zijn koffiemachine is stuk. Te gierig om hulp in te schakelen, probeert hij het probleem zelf op te lossen. Maar dat maakt alles alleen maar erger.
Jans moeder is blij: ze heeft de televisiester van Jan voor veel geld verkocht. Jan gelooft zijn oren niet en gaat in allerijl op zoek naar de koper. Hij zal koste wat het kost die televisiester terughalen.

3. Chucky

Het neefje van Julie komt langs. Jan heeft beloofd zich te gedragen en opvoedingsadvies achterwege te laten. Maar zelfs Julie krijgt het moeilijk.
Daan wordt gepest op school en Jan vindt dat hij moet terugslaan. Maar wanneer Jan zelf oog in oog staat met een pester, loopt het niet helemaal zoals gedacht.
Een studente neemt een interview af bij Jan en doet hem nadenken over zijn bekendheid. Na het interview bezoekt hij een fan, die hem weer even met de voeten op de grond zet.
Jan is niet blij dat nonkel Marcel komt logeren. Hij vindt de oude man allesbehalve aangenaam, en die dan ook nog eens het geroutineerde gezinsleven verstoort.

7. De Ex

Wanneer Jan zijn ex tegenkomt, nodigt Julie haar uit voor een etentje. Maar dat wordt al heel snel een ongemakkelijke situatie.
De moeder van Jan heeft een nieuwe, jongere vriend en JP zit in een open relatie. Jan begint te twijfelen over wat het spannende is in zijn relatie en net dan komt hij zijn ex opnieuw tegen.
Julie wil graag in relatietherapie. Jan ziet het probleem niet, maar geeft het een kans. De therapeut lijkt echter heel eenzijdig, tot grote frustratie bij Jan.

10. Het Einde

Jan gaat op controle bij de dokter, die hem doorverwijst naar een specialist. Na het onderzoek vreest hij voor de uitslag. Is dit het einde?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.