Celebrity Car Match

Celebrity Car Match

William Boeva voert vijf bekende Vlamingen naar het autosalon in een exclusieve wagen. Hij gaat samen met hen op zoek naar de wagen die het beste bij hen past.

Afleveringen

5 afleveringen

William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Als eerste stelt hij Influencer Jamie-Lee Six aan haar drie potentiële carmatches. Gaat zij voor het Duits bommeke, een supersnelle bloem of de stille deugeniet?
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag match hij Qmusic-presentator Maarten Vancoillie aan de wagen van zijn dromen. Wordt het een ruimteschip, een Roemeense jogger of toch eerder de Sven Ornelis van de gezinswagens?
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Deze keer matcht hij Bart Kaëll aan zijn droomwagen. Gaat Bart voor de Chinese dromenbouwer, een ster aan de hemel of een gestroomlijnde Koreaan?
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag matcht hij comedian Kamal Kharmach aan zijn droomwagen. Kiest hij voor de sportieve Koreaan, de duurste Mazda ooit of heeft Kamal toch liever iets elektrisch?
William Boeva gaat op zoek naar dé ideale wagen voor elke celebrity. Vandaag is Sergio Quisquater aan de beurt. Welke wagen weet zijn hart te veroveren: het wild paard, de mega leeuw of eerder de Japanse beer?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.