Chasing Beauty

Chasing Beauty

Chasing Beauty volgt vrouwen en mannen die ervoor kiezen om moeder natuur een handje te helpen. Ze zijn ontevreden over een bepaald aspect van hun lichaam. Zullen de plastische of cosmetische ingrepen hen helpen om zich beter te voelen? En wat als je de klok wil terugdraaien?

Afleveringen

5 afleveringen

Leerkracht Jelena is op zoek naar perfectie. Ze heeft al heel wat operaties achter de rug en er staan er ook nog verschillende gepland, toch beseft ze dat ze veel te ver gaat in haar zoektocht naar schoonheid.
Realityster Diaz is geen onbekende. Hij trok samen met zijn vriend Yassine naar Turkije voor een baard implantatie. Het duo ging zonder nadenken te werk. Toch hebben ze een bijzondere kijk op wat kan en wat niet kan qua plastische ingrepen.
Jada is een adult entertainment model. Zij laat binnenkort in Turkije een BBL met borstvergroting uitvoeren. De gevaarlijke risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is maar de drang naar perfectie is te groot.
We maken kennis met Imke, bekend van ex on the beach. Zij stond na haar deelname vooral bekend voor de fillers in haar lippen. Haar vriend is minder enthousiast over de nieuwe afspraak bij de plastische chirurg.
De borstvergroting en BBL van Jada is geslaagd maar ze reageert heftig op de narcose. Ze beseft dat haar jeugd een diepe impact heeft nagelaten op haar huidige denkpatroon en haar huidige zelfbeeld.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.