Condor

Condor

Een CIA-analist komt op het spoor van een complot waarbij miljoenen levens op het spel staan. Moderne adaptatie van de roman 'Six Days of the Condor' en de reeds in 1975 verschenen verfilming 'Three Days of the Condor' van Sydney Pollack.

Afleveringen

10 afleveringen

Terwijl Joe door Europa reist, wordt hij benaderd door een Russische geheim agent. Die is bereid de identiteit van de mol binnen de CIA te onthullen in ruil voor bescherming. Joe realiseert zich steeds meer dat hij onmogelijk kan ontsnappen aan zijn oude leven.
Joe doet een verrassende ontdekking tijdens zijn zoektocht naar de mol. Terwijl hij een potentiële aanwijzing volgt, ontdekt hij dat hij niet de enige is die de mol op het spoor is.
Joe raakt ervan overtuigd dat de mol dezelfde persoon is als de moordenaar van Bob. Vasili neemt een risico.
Reuel krijgt nachtelijk bezoek en realiseert zich dat hij onbewust betrokken is geraakt bij een conflict. Tegen beter weten in helpt Kat een oude vriend.
Joe blijft onderzoek doen naar andere mogelijkheden, omdat hij niet overtuigd is van Gordons schuld. Na een grote meevaller besluiten Eva en Gordon te spijbelen en maken ze het weer goed met elkaar.
Joe volgt een spoor aan bewijzen, waardoor hij nog fanatieker op zoek gaat naar Vasili.
Tracy en Mae besluiten zich een tijdje schuil te houden. Joe achterhaalt waar Vasili zich bevindt en probeert contact op te nemen.
Kat kijkt toe hoe Volk het recht in eigen handen neemt. De discussies van Mae met senator Thrush blijven niet zonder gevolgen.
Joe moet noodgedwongen zijn dierbaren in gevaar brengen. Mae stelt een aantal eisen aan Reuel.
Joe komt eindelijk te weten wie de verrader is. Abbott krijgt onverwacht bezoek van een vroegere tegenstander. Kat moet beslissen waar haar loyaliteiten liggen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.