Condor

Condor

Een CIA-analist komt op het spoor van een complot waarbij miljoenen levens op het spel staan. Moderne adaptatie van de roman 'Six Days of the Condor' en de reeds in 1975 verschenen verfilming 'Three Days of the Condor' van Sydney Pollack.

Afleveringen

10 afleveringen

De jonge analist Joe Turner ontdekt dat de CIA een door hem ontwikkeld algoritme heeft gebruikt om Amerikaanse burgers te bespioneren, wat de organisatie naar een terroristisch complot leidt dat de levens van miljoenen mensen bedreigt.
Joe ontsnapt uit IEP, maar zijn veiligheid blijft onzeker. Hij weet niet wie hij kan vertrouwen en wendt zich daarom tot Bob Partridge. Ondertussen wordt er een taskforce samengesteld om het bloedbad te onderzoeken. Nu het leven van zijn beste vriend in gevaar is, worstelt Sam met zijn volgende zet.
Het nieuws over het bloedbad bij IEP verspreidt zich snel. Bob zoekt een bondgenoot nadat hij heeft vernomen dat hij op zoek moet naar Joe. Reuel plaatst vraagtekens bij de kennis van Mae over Sams gedrag.
Nu de taskforce hem op de hielen zit, slaat Joe op de vlucht met Kathy. Marty vermoedt dat er een mol in haar team zit. Reuel maakt zich steeds meer zorgen over de loyaliteit van Bob. Zijn zoektocht naar de waarheid leidt Joe naar twee mensen uit zijn verleden.
Reuel en Marty hopen dat Caleb Woolf de sleutel zal zijn tot Joe's gevangenschap. Bob probeert informatie uit Joubert te halen. In Riyad wordt een plan in gang gezet.
Mae wordt gekweld door aanhoudende vragen over de dood van haar man. Caleb vertelt Joe over zijn bron bij de CIA. Joubert en Boyd treffen elkaar bij het huis van Kathy en doen een belangrijke ontdekking.
Iedereen komt samen bij Mae om haar te troosten. Iris vertrouwt haar toe dat ze informatie heeft over het werk en de dood van Alden. Sharla komt voor het eerst oog in oog te staan met Joe.
Joe gaat door met het verzamelen van bewijsmateriaal. Bob zet een missie in gang zonder de goedkeuring van Reuel. Mae krijgt informatie van Iris over Sam en Elden. Nathan gaat de confrontatie aan met Gareth.
Het traumatische verleden van Deacon komt aan het licht. Sharla achtervolgt Joubert. Mae doet een schokkende ontdekking. Nadat de locatie van het complot is ontdekt, overweegt Bob zijn opties. Joe dwingt Janice en Caleb om hem te helpen.
De moraal van Joe wordt op de proef gesteld wanneer hij probeert te voorkomen dat de plaag op de wereld wordt losgelaten.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.