De Avonturen van K3

De Avonturen van K3

Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. Met de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje.

Afleveringen

17 afleveringen

1. Hitmonster

Wanneer de K3-tourbus autopech krijgt, moeten ze genoodzaakt schuilen in het kasteel van dokter Frankenstein. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje te stelen voor zijn eigen creatie, wannabe popster Bunny. Slagen de meiden erin hun stemmen terug te krijgen voor het begin van hun optreden?

2. De K3 Files

Onderweg naar hun optreden slaat het noodlot toe voor de meiden van K3: de tourbus heeft een platte band. Wachtend op de pechdienst, stappen ze een wegrestaurant binnen waar ze K3-fans Georges en zijn zoon Lucas ontmoeten. Hanne, Marthe en Klaasje schrikken wanneer er plots een buitenaards wezen verschijnt.

3. Liefdesbodyguard

De meiden van K3 nemen in Miami deel aan een wedstrijd om de beste meidengroep van de wereld te worden. Ook hun grote rivaal is aanwezig. Hun chauffeur neemt verplicht een paar dagen rust, maar gelukkig heeft K3 een vervanger gevonden: Bob. Maar de charmante Bob probeert Hanne, Marthe en Klaasje te verleiden en zijn plan werkt.

4. K3 Forever

Onderweg naar hun optreden in Canada rijdt de tourbus lek. De meiden vinden onderdak in het hotelletje van een K3-superfan. Wanneer één van de meiden plots verdwijnt en laat weten dat ze wil stoppen met K3, vragen ze de hoteleigenares om in te springen. Maar wie zou er achter het complot zitten?

5. De Tentakels in de Zee

De meiden van K3 zijn in Polynesië voor een optreden op het wereldkampioenschap surfen, waar ook Dwayne en Dee Dee aan deelnemen. Wanneer de wedstrijd in het water dreigt te vallen door een gigantische inktvis, gaan Hanne, Marthe en Klaasje op zoek naar de saboteur.

6. Alles Loopt Op Wieltjes

K3 maakt zich klaar voor een optreden tijdens een skateboardwedstrijd. Dwayne en Dee Dee zijn ook van de partij, maar iemand saboteerde hun skateboards. K3 gaat op zoek naar de schuldige. Ze verdenken Wielsurfer, maar zou het misschien toch Stinkkaas kunnen zijn?

7. Sterren in de Ruimte

Het internationaal ruimtestation nodigt de meiden van K3 uit voor een optreden met een live-uitzending op aarde. Eenmaal in het ruimteschip aangekomen ontmoeten ze commandant Baxter, miljonair Mr. Carson en John Peter, die de meisjes en X een rondleiding geeft in de ruimte. Tijdens de rondleiding ontdekken de K3'tjes een gekke alien-achtige kauwgom.

8. Operatie Liquidatie

De meisjes sluiten met hun concert een heel belangrijke conferentie af op een uiterst geheime plaats. Plots verdwijnt X in het midden van de nacht. Hij is meegenomen door Z, zijn pupil bij de ultra geheime dienst. Wanneer ze plots de smartphone van X ontdekken, moeten ze er alles aan doen om X te vinden en een stokje te steken voor de duistere plannen van Z.

9. Kezia of Josette

Kezia, de allergrootste K3-fan, komt bij de K3'tjes op bezoek. Kezia is overenthousiast bij de repetitie voor vanavond, maar Hanne wordt helemaal gek van haar. Kezia trekt zich dan terug en droomt verder van een K3-carrière. Plots raast er een groene gaswolk door de kamer van Kezia en wordt ze ontvoerd. X raakt ook in de problemen als hij haar wil redden.

10. Nessie Party

Er staat K3 een monsterlijk optreden te wachten, ter ere van het Loch Ness-monster Nessie. Eenmaal in Schotland aangekomen blijkt dat Nessie in gevaar is. Dr. Frank Enstein wil zijn tweelingbroer verrassen met een kloon van Nessie, maar neemt in plaats van Nessie's haar, een haarlok van Marthe. Zullen X, Klaasje en Hanne Dr. Frank Enstein kunnen overmeesteren en Marthe bevrijden?

11. Spookconcert

Klaasje roept het uit, haar shampoo is op. Gelukkig staat het nieuwste spionnennoodnummer paraat om haar uit de nood te helpen. Maxine heeft een nieuwe opdracht voor de meisjes: een optreden op een jacht in de Bahamas. Wanneer ze aankomen ziet hun droombestemming er maar spookachtig uit. Kapitein Sloop komt op het spookschip tevoorschijn en wil de meisjes voor altijd bij hem op het jacht houden.

12. Varkens in het Vliegtuig

De meisjes testen hun vliegkunsten uit met de game van X. Vooral Klaasje gaat helemaal op in het spel. Voor het optreden van vanavond in Parijs heeft Maxine een luxe-vlucht voor de meisjes geregeld. Wetenschapper John Peter zit ook op de vlucht met zijn nieuwe uitvinding: de Piggy Gusto. Per ongeluk laat John het goedje ontsnappen en iedereen in de cockpit wordt tot een varken omgetoverd.

13. Meneer Hanne

De meisjes zingen op de slotshow van het uitvinderssalon in San Diego. John Peter is er ook bij en stelt er zijn nieuwe uitvinding voor, de tele-transporteur. Hij test zijn uitvinding uit op Hanne en X, maar nog voor ze het doorhebben, wordt de tele-transporteur uit John Peters handen getrokken door de paparazzi. Hanne en X zitten vast in elkaars lichaam.

14. K3 Tegen K3

Maxine stuurt de meisjes naar New York, maar ze staan versteld wanneer Jean-Pierre Piquet het optreden aflast. Hij beweert dat Hanne de K3-fans sukkels heeft genoemd. Hanne, Marthe en Klaasje snappen de commotie niet, want Hanne heeft nooit iets slecht gezegd over hun fans. Het is zelfs zo erg dat Maxine niet meer met de meisjes wil werken. Gelukkig kunnen ze bij superfan Pamela terecht.

15. Gijzelaars in de Wolken

Hanne, Marthe en Klaasje hebben vanavond een optreden in Dubai. Bij hun aankomst zijn de meisjes druk bezig met hun K-phone en hebben ze niet door dat X plots druk in de weer is met een vrouw, Alice. Zij heeft hulp nodig met de configuratie van haar computer en X snelt haar te hulp. X trapt in de val en wordt gehypnotiseerd. K3 blijft daardoor onbeschermd achter.

16. Mister Cool

K3 geeft een optreden op Malibu Beach voor de Mr. Cool-verkiezing. Klaasje, Marthe en Hanne zijn helemaal klaar om knappe jongens te ontmoeten. Wanneer de meisjes aan de strandbar aankomen, is er iets heel vreemd aan de hand met finalist Bob. Ook Dwayne en Dee-Dee gedragen zich NIET-cool. De enige die zich compleet normaal gedraagt, is finalist Romeo Marvellous.

17. Sombreroheld

De meisjes gaan naar Sombrero Pueblo in het zonnige Mexico. Ze moeten er optreden ter ere van het festival van de doden en ook Dee-Dee en Dwayne zijn van de partij. Eens in Mexico aangekomen, zijn ze allemaal uitgeput door de warmte. John Peter, de wetenschapper, komt op de proppen met een nieuwe uitvinding tegen vermoeidheid. Er breekt paniek uit wanneer iedereen plots in een zombie verandert.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.