De Avonturen van K3

De Avonturen van K3

Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. Met de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje.

Afleveringen

18 afleveringen

Ter promotie van hun nieuwe album geeft K3 een concert in een onderwaterbasis. Ze worden er ontvangen door de enige bewoner: Tetefano. Er reist ook een journaliste mee, maar die krijgt de duikersziekte en brengt iedereens leven in gevaar...
Het is modeweek in Parijs en daar mag K3 natuurlijk niet ontbreken. Maar dan komt geheim agent Y onverwacht op bezoek. Hij heeft X' hulp nodig. De meisjes willen ook meegaan op missie en komen bij een wel heel onverwachte verdachte uit...

37. K3 Masker

Nadat Marthe een Polynesisch masker heeft opgezet, verlaat ze K3 om een nieuwe carrière te beginnen. Al gauw worden ook Hanne en Klaasje het slachtoffer van het masker. Zullen Varuamana en X onze drie vriendinnen te hulp schieten?
Wanneer de K'tjes een interview weigeren vóór hun concert in New York, is dat niet naar de zin van de interviewer. Die wil dan ook wraak nemen, met de hulp van niemand minder dan zijn broer, de valse dokter Franksteyn.
Na een reeks ongelooflijke tegenvallers zijn de K3-meisjes gestrand in de woestijn. Maar het mysterie raakt opgelost door hun ontmoeting met Varuamana, waarna de drie vriendinnen een moeilijke opdracht krijgen.
Tijdens de onthulling van hun wassen beelden in Londen ontdekken de K3-meisjes dat die van hen op mysterieuze wijze zijn verdwenen. Hun onderzoek brengt hen bij vreemde armbanden van de zonnegod van de Maya's met gevaarlijke eigenschappen.
De meiden van K3 zijn al zeilend onderweg naar Jamaica, waar ze hun nieuwste single zullen opnemen. Maar... hun boot komt in moeilijkheden, net als nog een andere boot: die van de Mixed Tapes. Heeft de Bermudadriehoek hen te pakken?
Tijdens een bijzondere missie in Parijs wordt X aangesproken door een oud-collega, geheimagent Y. K3 besluit hem te volgen, maar komt voor tal van verrassingen te staan.

43. K3-Kraak

Vreselijk! Zowel de discobal van K3 als de demo van hun nieuwe album is verdwenen! Onze drie heldinnen gaan op onderzoek uit om te ontdekken wie de dief is en om hun liedjes terug te vinden.

44. K3 Dubbel

In Tokio wordt een K3-sushirestaurant geopend, maar de opening valt samen met het wereldtoernooi contactbal en Hanne maakt veel kans dat te winnen. Slaagt ze erin om op twee plaatsen aanwezig te zijn? En hoeveel risico moet ze daarvoor nemen?

45. Hartje

Nadat Marthe zijn leven heeft gered, is Dwayne als betoverd! De aandacht van hun vriend zou het concert van K3 in Australië wel eens in het gedrang kunnen brengen.

46. Eco K3

De meisjes van K3 protesteren tegen de opwarming van de aarde met een benefietconcert op de Noordpool. Ze nemen ook een paar vrienden mee, maar wanneer die verdwijnen, volgen vreemde gebeurtenissen elkaar in sneltempo op.
K3 gaat naar een verlovingsfeest in Tibet, maar wanneer Rodéo's verloofde verdwijnt, is er weinig reden tot feesten. Klaasje lijkt als twee druppels water op de vrouw en neemt haar plaats in, in de hoop dat de overige K3 -meiden haar snel kunnen terugvinden.
K3 wordt verwacht in India, waar het Kleurenfestival plaatsvindt. Wanneer ze daar aankomen, gebeurt er iets zeer vreemd: de kleur roze verdwijnt, en daardoor ook de energie en vrolijkheid van de K3'tjes. Zal hun concert wel kunnen doorgaan?
Op een eiland ver weg van de bewoonde wereld botst K3 op Z, een oud-studente van X. Lief is ze niet. Via een intergalactisch portaal flitst ze de K'tjes naar de andere kant van het universum... Geraken ze ooit weer terug op aarde?

50. Rampeneiland

De K'tjes zitten op een vliegtuig vol sterren. Ze zijn allemaal op weg naar een party van Megamount Film Studio. Maar dan moet het vliegtuig plots landen op een verlaten vulkaaneiland. Daar treft K3 iemand aan die ze maar al te goed kennen.
Manager Maxine geeft X de opdracht K3 te bespioneren nadat ze opgevangen heeft dat één van de meisjes de groep wil verlaten, net nu K3 een E-book uitbrengt. Is het een roddel? Of een intelligente zet van een onverwachte vijand?

52. Karate K3

Wanneer K3 in Tokyo is, besluit X zijn vroegere karateleraar Yamamoto te bezoeken. Maar... X komt nooit aan. De meisjes ontdekken dat hij ontvoerd is door een mysterieuze ninja en moeten alles op alles zetten om X te redden...
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.