De Avonturen van Lolly Lolbroek

De Avonturen van Lolly Lolbroek

Samen met haar vrienden beleeft Lolly Lolbroek de tijd van haar leven. Lolly is de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder die graag experimenteert. Al loopt dat niet altijd even vlot!

Afleveringen

6 afleveringen

Lex heeft Floepspillen uitgevonden die verwelkte plantjes terug laten bloeien. Hubert ziet ze verkeerdelijk aan voor gewone snoepjes en eet ze allemaal op. Al snel begint hij te veranderen in een plant.
Hubert zit met een groot probleem: zijn snor is scheef. Maar dankzij de Snorfloepsbalsem van Lex krijgt Hubert een prachtige snor. Kara verwart de snorbalsem echter met lippenbalsem en krijgt ook een snor.
Lex heeft Verjongfloepssap gemaakt. Het maakt rot fruit terug lekker en vers. Hubert komt zijn speech voorlezen en drinkt per ongeluk van het sap. Hierdoor verandert hij terug in een baby, maar dan in het lichaam van een volwassene.
Marx schrijft een liefdesbrief naar Sylvie. Kara heeft daardoor liefdesverdriet. Lolly besluit om de Gevoelfloepser te gebruiken zodat Marx verliefd wordt op Kara. Dat loopt echter helemaal fout, en Marx en Hubert worden verliefd op Koko.
Lex heeft de Floepser ontwikkeld, een apparaat waarmee je onzichtbaar wordt. Wanneer de kinderen hem testen eet Hubert de verjaardagstaart van Kara op. De drie besluiten hem een lesje te leren door te doen alsof het spookt in huis.
Met de Kleurfloepser worden voorwerpen zwart-wit. Wanneer Lolly de rode tas van Kara kleurfloepst, is Kara boos. Ze wil Lolly kleurfloepsen, maar richt per ongeluk op een schilderij dat Hubert voor Leontien haar verjaardag heeft gekocht.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.