De infiltrant

De infiltrant

Geert Van Rampelberg in de rol van een veroordeelde oplichter die opnieuw achter de tralies dreigt te belanden, tenzij hij de politie helpt door als informant op te treden.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Freddy Bernaerts is de eigenaar van een transportbedrijf met een illegale bijverdienste: met zijn vrachtwagens smokkelt hij drugs uit heel Europa. Directeur Marc Potvin van de Federale Politie is een flik met ambitie die erop gebrand is om Bernaerts te pakken. Potvin doet de kleine oplichter Danny Desmedt een voorstel: wanneer hij Freddy's handel mee kan helpen opdoeken, krijgt hij immuniteit.

Aflevering 2

De schietpartij met Milal heeft Danny afgeschrikt en hij is van plan om te stoppen met zijn opdracht omdat hij zijn leven niet beu is. Zijn humeur betert er echter niet op wanneer Karen toegeeft dat ze wist van de gevaarlijke situatie. Freddy vreest voor zijn leven en vraagt Danny om hem en zijn gezin te helpen onderduiken. Danny krijgt ondertussen ook nog met een ander probleem af te rekenen.

Aflevering 3

Danny wordt opnieuw opgepakt door de politie, dit keer voor wagendiefstal. Hij is genoodzaakt zijn nieuwe contacten bij de politie aan te spreken om de klacht te laten vallen. Agente Karen krijgt haar broer over de vloer. Die heeft een acuut geldgebrek en steelt haar laptop. In die computer steekt bezwarend materiaal rond de undercoveroperatie van Danny bij drugsdealer Freddy Bernaerts.

Aflevering 4

Karen moet een drastische stunt uithalen om te voorkomen dat haar baas Potvin op zijn bestemming raakt. Danny probeert koste wat het kost de laptop met de belastende info van Karens broer terug te krijgen voor die in handen valt van Freddy Bernaerts.

Aflevering 5

Danny en Freddy trekken naar Spanje om een nieuwe hasjleverancier te zoeken. Potvin en Hofman reizen hen achterna om alles op de voet op te volgen. Het eigengereide gedrag van Freddy brengt Danny echter al snel in de problemen.

Aflevering 6

Lars Devuyst, de voormalige rechterhand van Freddy, duikt terug op nadat de Spaanse politie hem heeft moeten laten gaan. Lars is niet blij wanneer hij hoort dat Freddy nu samenwerkt met iemand die hij niet kent: namelijk 'Den Danny'. Freddy stelt voor om voortaan met drie samen te werken, maar Lars wil vooral dat Danny ophoepelt.

Aflevering 7

Lars en Danny zijn het met elkaar eens over het plan om een cocaïnedeal op te zetten met een Colombiaans kartel. Freddy is echter niet gelukkig met deze beslissing. Zeker niet wanneer de Colombianen vragen om, bij wijze van gunst, een kist te vervoeren.

Aflevering 8

Danny is erachter gekomen dat directeur Potvin een smerig spelletje speelt en hem in de gevangenis wil doen belanden. Met de hulp van Karen bedenkt hij een plan om aan zijn arrestatie te ontkomen en tegelijkertijd met het drugsgeld elders een nieuw leven op te bouwen. De zaken lopen echter niet zoals gepland.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.