De jurk

De jurk

Vlaamse reeks waarin verkoopsters Gaïana, Véronique, Isabelle en Belle alles op alles zetten om vrouwen te helpen bij het kiezen van de juiste bruidsjurk.

Afleveringen

19 afleveringen

Aanstaande bruid Ingeborg zoekt naar de perfecte bustier en heeft daarbij ook een specifieke sleep in gedachten. Joyce kiest voor een roze jurk en daar horen originele roze accessoires bij. Nicky past een sexy jurk, gewoon om haar vormen te laten zien.
Bruid Eline maakt een feestje van haar zoektocht. Een pretpakket en een uitgebreide jury doen haar paskamer swingen, want een jurk kies je niet alleen. Michèle weet niet goed wat ze precies wil. Ze vertrouwt op het ervaren oog van haar mama. Véronique wil eruit springen met haar unieke jurk. Ze kiest niet voor een sluier, maar voor een origineel alternatief.
Bruid Nina en haar vriendinnen hebben dolle pret tijdens de pasbeurt. Girls just want to have fun! En hoe kan je meer plezier maken, dan gekleed als en prinses in prachtige jurken? Charlien weet wat ze wil: een speciale jurk. Haar mama en schoonmama helpen haar om een jurk te vinden die exclusief genoeg is naar haar smaak.
Creativiteit zit kleuterleidster Sarah in het bloed. Ze houdt enorm van felle kleurtjes, maar welke kleur laat haar het meest stralen in een bruidsjurk? Rebecca vult de paskamer met familie en vriendinnen. Ze weet één ding zeker: een Afrikaanse vrouw mag haar achterwerk niet verstoppen. Oona gaat voor een trendy jurk met speciaal accent.
Marijke kiest haar bruidsjurk in het bijzijn van haar mama, schoonmama, dochtertje én haar verloofde Kevin. Karolien wil een alternatief trouwfeest met een gekleurde jurk. Maaike droomt al heel haar leven van hét huwelijk en de perfecte jurk. En bij dat droombeeld hoort ook een sluier.
Aanstaande bruid Angela uit Poperinge trouwt met haar Portugese geliefde Carlos. Bij haar zoektocht naar De Jurk vertrouwt ze op het buikgevoel van haar dochtertjes en de wijze raad van haar buurvrouw. Isabelle uit Kapellen krijgt stress van haar kritische jury. De ene jurk heeft teveel tule, de andere te weinig vorm.
Aanstaande bruid Britt weet niet meer waar haar hoofd staat. Gelukkig kan ze rekenen op bruidsspecialiste Gaïana en haar beste vriendin Charlotte. Bij Céline uit Evergem is het plaatje compleet. Zij combineert een bijzondere jurk met een delicate sluier. Els uit Bredene zoekt de perfecte accessoires bij haar droomjurk.
Aanstaande bruid Catherine uit Torhout wil een prinsessenjurk. De zussen Evy en Cynthia zijn klaar voor het altaar. Dorota uit Berchem droomt van een exclusieve bruidsjurk. Met de professionele hulp van Gaïana slaagt ze erin haar droomjurk te vinden binnen budget.
Een bruidsjurk kies je niet alleen. Maaike uit Gent vertrouwt op de raad van haar hartsvriendinnen Elisabeth en Faylinn. Maar smaken verschillen. Valerie uit Nijlen heeft haar mama en schoonmama meegenomen voor advies. Mama blijkt echter moeilijk te overtuigen. De zoektocht loopt dan ook niet zo vlot.
De West-Vlaamse Ann kan eindelijk trouwen. Eerst kwam er een huis, dan een kindje. Maar nu is het dus tijd voor haar jurk. Saar uit Wervik kent haar verloofde al van toen ze nog in de wieg lagen. Mama, schoonmama en haar zus laten hun tranen de vrije loop als ze haar jurk zien. Katrien uit Antwerpen krijgt de schrik van haar leven. Om haar trouwjurk op lengte te brengen, moet de schaar erin.
Aanstaande bruid Sara uit Kessel-Lo neemt haar drie zussen en mama mee bij die belangrijke zoektocht. Ze weet precies wat ze wil. Een jurk met bandjes. Maar Gaïana denkt er het hare van. De West-Vlaamse Britt kiest voor een sexy jurk met een open rug. Dat is niet voor iedereen weggelegd.
Aanstaande bruid Mina is zeventien. Binnen enkele maanden kan ze eindelijk trouwen met haar geliefde Masoud uit Dubai. Ze zoekt een exclusieve prinsessenjurk voor haar koninklijk feest. Want Mina houdt van 'the big things'. Lien uit Bredene wil ook een unieke jurk. Zij laat er één op maat maken in het atelier van La Sposa. Vandaag komt ze voor het eerst passen.
Sharon uit Menen is een lastminutebruid. Ze trouwt al binnen vier maanden en heeft nog niets geregeld. Het is een hele uitdaging om haar jurk tijdig te vinden. Stefanie uit Brasschaat kiest voor een subtiel kleuraccent in haar bruidsjurk. Want de kleur watergroen speelt een belangrijke rol in haar leven. En Abigail uit Aalst wil heel de nacht dansen op haar trouwfeest.
Cecile uit Meerbeek is een snelle beslisser. Na acht maanden verkering gaat ze trouwen met haar geliefde Bruno. Maar de zoektocht naar een jurk blijkt iets moeilijker dan het vinden van de juiste man. Nele uit Merksem gaat voor een Scandinavische bruidsjurk en daar horen speciale schoenen bij. Lieselot uit Wevelgem draagt nooit een rok.
Boerin Daisy uit Vrasene stelt vast dat de zoektocht naar een bruidsjurk moeilijker is dan het lijkt. Haar beste vriendin Claudia staat haar bij met raad en daad. Bruid Veronique uit Waardamme kiest voor een moderne gestileerde bruidsjurk. Ze brengt een familiesluier van 60 jaar oud mee als uniek accessoire.
Sommige bruiden staan met alles en dat maakt kiezen best lastig. Bruid Aline staat voor een moeilijk dilemma: tule of geen tule? Emily is de jongste telg in haar grote familie. Haar mama en zus wachten vol ongeduld om hun kleine prinses te zien in haar sprookjesjurk.
Bruid Vicky werkt in London en vond er ook de liefde. Ze gaat met haar ouders op zoek naar haar jurk. Zij ziet graag een bustier, maar haar mama wil 'bretellekens'. Verkoopster Véronique haalt alles uit de kast om de smaak van moeder en dochter te verzoenen. Trees uit Knesselare twijfelt: welke jurk laat haar ronde vormen het best tot hun recht komen?
Hilde uit Beveren gaat op zoek naar een jurk voor haar tweede huwelijk. Ze hoeft geen compromissen meer te sluiten en weet wat ze wil. Zij gaat voor een uitbundige kleur. Liselotte uit Nieuwpoort vindt haar gading niet in de bestaande collecties en kiest voor een exclusieve jurk op maat.
Elisa uit Nieuwrode werkt in de modewereld en is op zoek naar een exclusieve jurk. Verkoopster Véronique gaat tot het uiterste om haar modebewuste bruid te helpen. Model Karlien uit Kapelle-op-den-Bos wil omver geblazen worden door haar bruidsjurk. Ze is 'anti-grijze-muis' en wil zich graag onderscheiden.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.