De Kraak

De Kraak

Na twee jaar in de gevangenis moet professioneel oplichter Alidor Van Praet een manier vinden om zijn in beslag genomen illegale fortuin terug te verdienen. Wanneer hij de 20-jarige Jeremy Peeters zijn weg ziet hacken door een computerwedstrijd, beseft hij dat de tiener de sleutel is tot zijn succes.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Scouting

Het begon allemaal drie jaar geleden voor Jeremy Peeters. Samen met enkele professionele oplichters pleegde hij een ongeziene bankoverval, waarvoor zijn hackertalenten cruciaal waren. Dit is zijn verhaal.
Jeremy Peeters wordt het nieuwe lid van de bende, wiens baas Alidor Van Praet is. Alidors voormalige rechterhand Andy wordt vervangen door Jeremy. Jeremy's taak is om te infiltreren in een beveiligingsbedrijf.

3. Frankfurt

Jeremy weet belangrijke gegevens van het beveiligingsbedrijf te stelen. Het IT-genie Andy keert ook terug als lid van de bende. Ze scharen zich achter het plan om een cyberaanval te plegen die hen enkele honderden miljoenen euro's kan opleveren.

4. Tel Aviv

De bende bevindt zich in Frankfurt en past een paar trucjes toe om een bank binnen te dringen door zich voor te doen als een bouwbedrijf. Een plan dat niet van een leien dakje verloopt en waarvoor Alidor Jeremy inschakelt.

5. Swift

Jeremy wordt onder druk gezet en onthult twee namen: Kurt Dietrich en Philip Daum. Dietrich heeft meer informatie over de Swift Terminal en Daum is veiligheidschef. Alidor en de bende zijn van plan om beide mannen als lokaas te gebruiken om de bank binnen te dringen.

6. De hack

Met de hulp van Philip Daum betreden Alidor en zijn bende de bank. Een gijzelingsvideo dwingt Daum om alle alarmsystemen uit te schakelen. Jeremy zorgt voor de camera's. Ook de tweede handlanger, Kurt Dietrich, wordt door Alidor onder druk gezet.

7. Zoo

In eerste instantie lijkt het erop dat de bankoverval is gelukt, maar dan ontdekt Alidor dat het gestolen geld verdwenen is. Hij vermoedt dat Jeremy erachter zit. Souleymane waarschuwt Jeremy dat Alidor en de anderen hem thuis in Antwerpen zullen opzoeken.

8. Geld op zak

Alle leden van Alidors bende zullen voor de rechtbank worden berecht dankzij Jeremy's getuigenis en videobewijs. Er wordt ook verder gezocht naar Souleymane en Ada. Jeremy vraagt intussen aan zijn grootvader om een brief te bezorgen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.