De Uitverkorenen

De Uitverkorenen

Illusionist Nicholas Arnst neemt tien gewone Vlamingen beet met enkele spectaculaire goocheltrucs 'op maat'.

Afleveringen

4 afleveringen

De spontane en vrolijke Alexine is 24 jaar. Ze werkt in het OCMW te Zingem op de dienst kinderopvang. Haar werkdag start ze steevast met een bezoekje aan haar lievelingswebsite, zalando.be. Maar dan krijgt haar online shopverslaving plots een heel bizarre wending.
Nicholas specialiseert zich in een oude kunst: het openen van sloten zonder sleutel. Hij volgt een spoedcursus bij ex-boeienkoning Joe Alcatraz, waarna geen fiets of slot nog veilig is. Verder doet Nicholas aan voorspellingen. Kan hij iemands gedachten lezen, of sterker nog, kan hij voorspellen wat architecte Melissa in het geheim tekent?
Goochelaar Nicholas wil weten of hij de uitverkorenen Ines en Jef kan verwonderen zonder dat ze doorhebben dat het om een truc gaat. Met gevaar voor eigen leven springt hij van een brug en doet hij een evenwichtsoefening in een hoge boom. Als klap op de vuurpijl toont Nicholas dat hij zichzelf en anderen kan laten verdwijnen en weer verschijnen
Nicholas bezorgt uitverkorenen Nelle en Brigitte enkele onwaarschijnlijke momenten op restaurant. Brigitte meent dat ze spoken ziet. En in vermomming wekt hij een bronzen beeld en een oude klassieke goocheltruc tot leven.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.