De Verraders: De Aftocht

De Verraders: De Aftocht

Hoe kijkt de verbannen persoon uit 'De Verraders' terug naar zijn/haar bewogen verblijf in het kasteel? Nicolas Caeyers blikt met hen terug en bespreekt hun kijk op het spel.

Afleveringen

7 afleveringen

Een eerste deelnemer moet 'De Verraders' verlaten. Nicolas Caeyers is chauffeur van dienst en blikt met de verbannen persoon terug op zijn/haar verblijf in het kasteel.
In 'De Verraders' wordt er opnieuw iemand naar huis gestemd. Nicolas Caeyers staat klaar om de persoon naar huis te brengen en te luisteren naar zijn of haar avonturen in het kasteel.
Het spel gaat onverbiddelijk door en weer moet er iemand het kasteel verlaten. Ook deze week verzorgt Nicolas Caeyers voor de rit naar huis.
Nicolas Caeyers neemt plaats achter het stuur en brengt een verbannen persoon naar huis. Samen blikken ze terug op de voorbije dagen.
Opnieuw moet er iemand het kasteel verlaten. Nicolas Caeyers staat klaar om de persoon naar huis te brengen en te luisteren naar zijn of haar verhalen.
Het spel gaat hard. In De Verraders wordt er opnieuw iemand naar huis gestemd. Nicolas Caeyers is nog steeds chauffeur van dienst.
Het spel is gespeeld! Voor de laatste keer dit seizoen brengt Nicholas Caeyers de verbannene naar huis.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.