De Verraders

De Verraders

Afleveringen

9 afleveringen

Staf Coppens verzamelt achttien bekende Vlamingen acht dagen lang in een mysterieus kasteel voor een bloedstollend spel tussen twee kampen. 'Verraders' en 'bondgenoten' moeten samenwerken om een zo groot mogelijke zilverschat te verdienen. Kunnen de bondgenoten alle verraders ontmaskeren of blijven de verraders hen een stapje voor?
De strijd tussen de BV's barst helemaal los. Toen de nacht viel kwamen verraders Jamie-Lee Six, Walter Damen en Loïc Van Impe in het grootste geheim samen om een eerste bondgenoot te vermoorden. Is hen dat gelukt? En wie moet het spel verlaten? Na de moord breekt voor de bondgenoten nog een moeilijk moment aan. Zij moeten voor het eerst een potentiële verrader verbannen en naar huis sturen.
Staf Coppens zoekt in een kasteel in het Nederlandse Kerkrade uit of er in elk van ons een slecht kantje schuilt. De deelnemers verblijven er 8 dagen lang, zonder enig contact met de buitenwereld. Drie BV'sworden door Staf aangeduid als 'verraders'. Zij vermoorden elke nacht één van de 'bondgenoten'. Aan de bondgenoten om de verraders te ontmaskeren en te verbannen, voor het te laat is.
Het psychologische spel in 'De Verraders' is op kruissnelheid. De verraders zijn aan de winnende hand, maar komen stilaan in het vizier van de bondgenoten. Vooral Astrid en Sieg hebben hun pijlen gericht op Walter. 'Ik heb ineens een vuile smaak van Walter in mijn mond gekregen', zei Astrid daar vorig week nog over. Maar ook Hannelore wordt meer en meer verdacht.
In het kasteel in Kerkrade waar Staf Coppens een groep BV's samenbracht voor een mysterieus spel is werkelijk níets een zekerheid. De bondgenoten raakten vorige week hopeloos verdeeld, maar ook onder de verraders groeide het wantrouwen. De strategie van verrader Walter wordt een steeds groter wordend gevaar volgens Jamie-Lee.
Alarmfase rood voor de bondgenoten. Na de veelbesproken moord op Astrid en de verbanning van Dirk, tuimelt het aantal trouwe bondgenoten zienderogen naar beneden. Na vandaag zullen er na een nieuwe koelbloedige moord nog maar zes bondgenoten in de running zijn
Tijdens een nieuwe missie moeten de kandidaten over stalen zenuwen beschikken. Ze moeten per twee een pikdonker kamertje binnengaan en daar welgeteld 13 minuten en 13 seconden blijven. Die tijd moeten de kandidaten zelf inschatten en dat terwijl hen de stuipen op het lijf wordt gejaagd met enge geluiden en effecten. Het team dat het dichtst bij die tijd zit, gaat naar de wapenkamer.
De groep maakt zich op voor de grote finale. Kunnen de verraders hun identiteit verborgen houden voor de bondgenoten? Welk kamp eindigt in de meerderheid? En wie wint 'De Verraders'?
De 18 BV's die, onder leiding van Staf Coppens, een bloedstollend spel speelden in een kasteel in Kerkrade komen terug samen. Ze halen herinneringen op en komen pas nu te weten wat er nog allemaal gebeurd is nadat zij het spel hebben moeten verlaten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.