Dexter

Dexter

Dexter Morgan is een forensisch onderzoeker, werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Maar daarnaast is hij ook een seriemoordenaar.

12 afleveringen

1. Dexter

Dexter is een forensisch expert in bloedpatronen die samenwerkt met de politie van Miami. Hij is ook een seriemoordenaar, die mensen vermoordt die de politie niet voor het gerecht kan brengen. Hij moet zijn dubbelleven verbergen voor zijn zus, zijn vriendin en zijn medewerkers.

2. Crocodile

Dexter is druk bezig met het voorbereiden van zijn volgende slachtoffer en ontdekt dat de Ice Truck Killer op de hoogte is van Dexters smerige geheimpje.
Dexter is op het spoor van een onlangs vrijgelaten moordenaar die van plan is weer te moorden als hij op een zijspoor wordt gezet door de laatste misdaad van de Ice Truck Killer, nl. een in stukken gesneden prostituee die is gevonden op een ijshockeybaan.
De Ice Truck Killer begint foto's uit Dexters jeugd achter te laten op de plaats delict. Probeert de moordenaar Dexter iets te vertellen over zijn eigen verleden?
Terwijl de rest van de politie gefocust is op het vinden van de Ice Truck Killer, is Dexter druk bezig met het verzamelen van bewijs voor zijn volgende slachtoffer. Het blijkt dat hij ook meer zal ontdekken over relaties, liefde en hoe hij er een succes van kan maken.
Dexter wordt naar de plaats van het misdrijf geroepen. De Ice Truck Killer is teruggekeerd naar het lichaam van Valerie Castillo, waardoor Dexter gevaar loopt om gepakt te worden.
De politie identificeert de Ice Truck Killer, maar Dexter voelt dat er iets mis is met de verdachte. Dexter moet ook omgaan met Rita's pas voorwaardelijk vrijgelaten man.

8. Shrink Wrap

De vreemde zelfmoord van een machtige vrouw brengt Dexter ertoe haar psychiater van moord te verdenken, maar hij wordt verrast wanneer een bezoek aan de verdachte duistere geheimen uit Dexters verleden blootlegt.
Dexter krijgt bericht dat zijn biologische vader onlangs is overleden en wordt genoemd als enige erfgenaam van al zijn bezittingen, inclusief zijn huis. Dexter gaat een weekend weg met Rita, Deb en Rudy.

10. Seeing Red

De Ice Truck Killer is terug. Hij laat een plaats delict achter die voor Dexter gruwelijke herinneringen oproept. Paul klaagt Rita aan voor de voogdij over Astor en Cody.
De Ice Truck Killer brengt Dexter in een levensveranderende positie wanneer hij iemand gijzelt die dicht bij Dexter staat. Doakes begint te vermoeden dat het vreemde gedrag van Dexter iets ernstigers is dan hij aanvankelijk dacht.

12. Born Free

Dexter volgt de aanwijzingen die de Ice Truck Killer voor hem achterliet in een poging de gijzelaar te vinden. Paul probeert Rita ervan te overtuigen dat zij en de kinderen niet veilig zijn in de buurt van Dexter.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.