Een frisse start met vtwonen

Een frisse start met vtwonen

Sieg De Doncker staat samen met vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine mensen met verhuisplannen bij met verrassende ideeën en praktische tips voor een frisse nieuwe start.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Loes en Kim

Loes en Kim wonen met hun twee dochters Lita en Nina in een 'noodwoning' in de tuin van hun droomhuis: een vervallen boerderij die ze omgetoverd hebben tot een moderne woning. Terwijl Sieg hun inboedel helpt verhuizen, zorgen vtwonen-stylisten Guillemine en Ozanne voor de inrichting van hun nieuwe thuis. Ook het kapsalon van Loes krijgt een huiskamergevoel.

2. Katrien en Lukas

Sieg, Ozanne en Guillemine trekken naar Antwerpen om het jonge en ambitieuze koppel Katrien en Lukas te helpen met hun verhuis. Ze zijn één jaar samen en om dat te vieren verhuizen ze van een appartement naar een rijhuis in de stad. Lukas en Katrien hechten veel belang aan een huiselijk gevoel.

3. Lies en Matthias

Sieg en vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine helpen het humoristische koppel Lies en Matthias. Zij verhuizen van hun klein appartement naar hun droomwoning in centrum Lier. Lies en Mathias weten goed wat ze mooi vinden op vlak van inrichting, maar hun smaak ligt niet altijd in dezelfde lijn. Hopelijk vinden Ozanne en Guillemine een interieur dat ze allebei mooi vinden.

4. Nathalie

Sieg, Guillemine en Ozanne steken de handen uit de mouwen voor alleenstaande mama Nathalie. Na haar scheiding had Nathalie nood aan een nieuwe start en daarom verhuist ze met haar twee kinderen naar een appartement aan de Belgische kust. Aan zee wil ze zich met haar gezin als God in Frankrijk voelen.

5. Nicholas en Lien

Sieg, Guillemine en Ozanne helpen Nicholas, Lien en hun kinderen verhuizen van een te kleine rijwoning naar een grotere rijwoning naast het huis van Liens vader. Lien is niet goed in dingen weggooien. Nicholas hoopt dat de vtwonen-stylistes veel opbergruimte in hun decoratie kunnen verwerken.

6. Frie

Sieg en vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine helpen de goedlachse zangeres Frie verhuizen van een huurappartement naar haar eigen duplexappartement. Frie heeft totaal geen idee hoe ze haar nieuwe thuis moet inrichten. Ze weet heel goed wat ze mooi vindt, maar alles combineren lukt niet. Gelukkig zijn de vtwonen-stylistes er met decoratieadvies.

7. Hanne

Sieg, Guillemine en Ozanne staan klaar voor jeugdwelzijnswerkster en co-housingliefhebber Hanne. Hanne woonde samen met zeven vrienden in een groot herenhuis. Toen dat verkocht werd, heeft ze heel impulsief op één avond een instapklaar rijhuis gekocht en drie roommates gezocht die met haar willen samenwonen.

8. Carolien en Carlo

Sieg, Ozanne en Guillemine helpen de joviale verkoopster Carolien en paardenliefhebber Carlo. Na een latrelatie van vier jaar hebben ze besloten te gaan samenwonen. Het koppel houdt van een landelijke stijl met een paar industriële accenten.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.