Elvis & Benny

Elvis & Benny

Vrolijk absurde animatiereeks over de hyperactieve Elvis en zijn beste maatje Benny, die in een woestijnachtige fantasiewereld leven.

Afleveringen

26 afleveringen

Elvis en Benny ondervinden dat met vuur spelen gevaarlijk is. Grappige misverstanden en achtervolgingen zijn het gevolg.
Elvis en Benny maken een reis naar de maan, maar merken dat de maan het niet zo leuk vindt.
Elvis en Benny willen Toucane een gelukkige verjaardag wensen, maar dat loopt niet zoals gehoopt: er zijn kapers op de kust.
Elvis en Benny worden geconfronteerd met Haan, die reusachtig groot geworden is en met Toucane wil trouwen. Elvis en Benny steken er een stokje voor.
Elvis en Benny willen geen spruiten eten en graven zich in. Een loopgravenoorlog ontstaat met Babette.
Elvis en Benny hebben moeite om in slaap te geraken. Wanneer Benny begint te slaapwandelen, belanden ze allebei in zijn ridderdroom.
Elvis en Benny horen een spookachtig geluid en gaan als echte Ghostbusters op onderzoek. Ze treffen een ongelukkige geest in het naburige schip.
Elvis en Benny proberen als echte zombiejagers alle zombies uit de wereld te helpen, maar daarvoor zijn eerder grappen nodig dan geweld.
Elvis en Benny gaan op schattenjacht in de grote boze wereld. Het is deze keer niet op de Caraïben.
Elvis en Benny graven een mooie mummie op, die al snel hun hart steelt. Maar mooie mummies blijken niet altijd te zijn wat ze lijken.
Elvis en Benny zijn op liefdespad en willen de hand van Toucane veroveren. Ze hebben daarvoor hun eigen methode. Toucane heeft andere verwachtingen en eisen.
Elvis en Benny merken dat hun wereld onder water komt te staan door hevige regens. Ze moeten op reddingsmissie om hun aartsvijand Sandy van de verdrinkingsdood te redden.
Elvis en Benny hebben van Babette nieuw speelgoed gekregen. Het spelen ontspoort al snel en wordt veel groter dan ze hadden kunnen vermoeden.
Elvis en Benny willen de zieke Babette genezen, maar belanden daardoor in wervelende avonturen.
Elvis en Benny worden geconfronteerd met een geweldige stank, die afkomstig blijkt te zijn van Elvis zijn voeten als hij zijn schoenen uittrekt.
Elvis en Benny bestrijden Sandy die de wereld letterlijk op zijn kop heeft gezet om de vuurtoren te kunnen binnendringen.
Elvis en Benny ondervinden dat als het met de zon fout gaat, hun wereld veel te warm wordt. Ze zetten alles op alles om de zon af te koelen.
Elvis en Benny hebben hun wereld afgekoeld en nu blijkt dat een dikke sneeuwlaag alles toedekt, waardoor ze opnieuw in de problemen zitten.
Elvis en Benny zien een geweldige tornado op hun vuurtoren afkomen en proberen hun hebben en houden te beschermen tegen het wervelende geweld van de windhoos.
Elvis en Benny denken dat ze superkrachten hebben. Ze verliezen zich echter in hun spel en Babette moeten hen uit de problemen halen.
Elvis en Benny worden belaagd door Sandy, die dit keer alle middelen uit zijn hol gehaald heeft om de Vuurtoren in te nemen.
Elvis schijnt de verjaardag van Benny vergeten te zijn. De stille hints van Benny lijken Elvis niet tot inzicht te brengen.
Elvis en Benny spelen met kaarten en merken dat machtspelletjes al snel de overhand nemen.
De Vuurtoren van Elvis en Benny lijkt te groeien. Al snel wordt duidelijk dat de Vuurtoren dit niet aankan en zal barsten. Sandy blijkt achter de bedreiging te zitten.
Benny zijn benen worden door een blikseminslag van zijn lichaam gescheiden, Elvis en Babette helpen hem om zijn benen terug aan zijn vissenlichaam te verbinden.
Elvis & Benny hebben zin in de cake die Babette gebakken heeft, maar ze moeten nog even wachten. Als het eindelijk zo ver is, blijkt de cake gestolen te zijn.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.