Esports: The 1 Million Dollar Game

Esports: The 1 Million Dollar Game

Een unieke blik achter de schermen van het wereldbekende shootergame Counter-Strike, waar we de beste teams ter wereld volgen in hun strijd om eeuwige glorie en de pot van 1 miljoen dollar.

Afleveringen

8 afleveringen

In de eerste aflevering maken Vitality-speler Mathieu - ZywOo - Herbaut en esports-presentatrice Eefje Depoortere ons wegwijs in de wereld van Counter Strike: Global Offensive. Wat mogen we verwachten van de Antwerp Major? En waarom is deze wedstrijd - met meer dan 12000 live supporters in het Antwerpse Sportpaleis - zo belangrijk voor de gamingwereld?
Dag twee van de voorrondes. We maken kennis met de gezichten achter de strijdende teams. Hoe hoog schatten zij hun eigen kansen in? En wie zijn de topfavorieten?
De vierde dag van de voorrondes betekent de laatste kans voor de overgebleven teams om een plek in de Legends ronde te scoren. De druk wordt groter en de trainingsschema's strakker. Kan team Astralis met vier wereldkampioentitels op de teller zijn reputatie waarmaken?
Er zijn nog maar acht plekken te bemachtigen voor de Champions Stage in het Sportpaleis, de druk is enorm hoog. Zeker nu er een nieuwe lading Legend teams van wereldniveau zoals FaZe en NAVI op het toneel verschijnt.
De top acht heeft het hoofdpodium bereikt, de kwartfinales gaan van start. Het Sportpaleis loopt vol en de sfeer is uitbundig. Tienduizenden supporters zakken af naar Antwerpen en scharen zich achter hun favoriete team.
De halve finales zijn aangebroken. De ploegen strijden voor een plaats in de grote finale van de Antwerp Major, en voor de prijzenpot van 1 miljoen dollar. Maar niet alleen daar valt er veel geld te rapen, ook achter de schermen van de esports draait een grote geldmachine.
Een uitverkocht Sportpaleis, de twee sterktste teams tegenover elkaar en eeuwige roem in het vooruitzicht: het belooft een bloedstollende finale te worden. Wie schrijft er PGL Major-geschiedenis en neemt de trofee mee naar huis?
Events als de Antwerp Major zijn cruciaal voor de toekomst van esports. Maar ook dankzij streaming platformen zoals Twitch zijn esports niet meer weg te denken. Van overal ter wereld kijk je live naar je favoriete spelers en wedstrijden, en die streamingcijfers breken records.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.