Exen

Exen

Bon-vivant Gilles zweert Yasmine dat hij echt is veranderd en zijn losbandige leventje vaarwel heeft gezegd. Tot hij met haar in het huwelijksbootje stapt en zijn ex-lieven niet langer kan ontlopen...

Afleveringen

6 afleveringen

Gilles nodigt zijn 4 ex-vriendinnen uit voor zijn trouwfeest. Yasmine is er minder gelukkig mee, zeker wanneer ze meer te weten komt over bepaalde exen. Ondertussen zijn de voorbereiding voor het trouwfeest volop aan de gang.

2. Inge

We leren de eerste ex van Gilles beter kennen. Inge werkt in een speelgoedwinkel en is nog steeds single. Ze vindt maar niet de man van haar dromen en verbouwt haar eigen huis met haar papa.

3. Flo

We leren de tweede ex van Gilles kennen. Flo is event manager en organiseert allerlei coole events. Ze wil samen met haar nieuwe lief Vanessa een spermadonor vinden. Vanessa ziet in Gilles de perfecte kandidaat.

4. Clara

We leren de derde ex van Gilles kennen. Clara is directrice op de school waar Gilles werkt en ze hadden de beste seks ooit. Alleen kunnen ze elkaar niet meer uitstaan sindsdien.

5. Ruth

We leren de vierde ex van Gilles kennen. Met Ruth had hij ooit drie jaar geleden een genante one-night-stand.

6. Yasmine

Seizoensfinale. De spanningen lopen hoog op tijdens het trouwfeest.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.