Extramy

Extramy

In Extramy stapt Amy Sonck vólledig uit haar comfortzone. Elke aflevering stort ze zich in een andere extreme sport en krijgt ze slechts één dag de tijd om die aan te leren. Ze kan rekenen op de hulp van zes professionele atleten. Van kickbokser Carlos Schram tot motorcrossers Stefan en Liam Everts.

Afleveringen

6 afleveringen

Parachutespringen uit een vliegtuig is één ding, maar wat als je je vanuit een luchtballon in het diepe smijt? In deze aflevering zoekt Amy de hogere (sportieve) sferen op.
In deze aflevering dompelt Amy zich volledig onder in de wereld van uppercuts en low kicks. Ze laat zich hierin bijstaan door Carlos Schram, een voormalig wereldkampioen MMA en een expert op het gebied van vechtsporten én filmstunts.
Wat als de dochter van een ex-Rode Duivel les krijgt van de zoon van de beste motorcrosser aller tijden? Dat zie je in de derde aflevering van Extramy! Amy lijkt in de wieg gelegd voor deze extreme sport... zolang ze haar koppeling niet vergeet, ten minste.
Fasten your seatbelts want Amy gaat stuntvliegen. Lukt het haar om eigenhandig een looping te maken of worden de G-krachten haar te veel?
Vandaag duikt Amy het water in en waagt ze zich aan freestyle jetskiën. Slaagt ze erin samen met haar instructeur - Europees kampioen Niels Willems - een duo backflip te doen en zo een wereldrecord te vestigen?
In de laatste aflevering van Extramy sluit onze durfal aan bij een intensieve trainingssessie van de dames van Rugby Leuven. Ze passt en tackelt er op los, maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot...
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.