Foodtruck gezocht

Foodtruck gezocht

Sommigen hopen er goed geld mee te verdienen, anderen willen gewoon iets compleet anders gaan doen met hun leven, maar allemaal delen ze dezelfde droom: een eigen foodtruck beginnen. We volgen hen aan de start van een nieuw, spannend avontuur.

Afleveringen

6 afleveringen

We volgen de ruige oosterling Dirk Poffers. Hij doet zijn naam alle eer aan en gaat zijn droom achterna met het verkopen van poffertjes. Dirk droomt ervan om een truck te importeren uit Amerika en deze te verbouwen tot een waanzinnige foodtruck.
We volgen Andrea, een Belgische dame die met haar theatrale voorkomen altijd de aandacht weet te trekken. Vanwege lichamelijke klachten stopt ze met haar hondenuitlaatservice en jaagt ze haar droom achterna: Brusselse wafels verkopen. Maar haar lichamelijke klachten worden erger en een foodtruck runnen blijkt zwaarder dan gedacht. Zal ze haar droom kunnen verwezenlijken?
De grote droom van vader Patrick en zoon Siemen is om samen een foodtruck te starten. Het enige probleem is dat ze weinig ervaring hebben met koken en de mannen zijn ook niet erg handig in klussen om hun foodtruck naar wens te verbouwen. Kunnen ze zonder deze ervaring toch een succesvolle foodtruck runnen?
Menno en Linda vormen samen met hun kinderen een groot samengesteld gezin. Ze noemen zichzelf 'De bende van acht'. Delen staat centraal in hun leven en dat willen ze ook graag doen met een foodtruck, waarin ze Mexicaanse quesadillas willen verkopen. Maar een goede grillplaat vinden om de quesadillas op te bakken blijkt een grotere uitdaging dan gedacht.
Zainab gooit het roer volledig om en gaat haar Pakistaanse roots achterna. Ze had een flitsende carrière in de fashionindustrie, maar nam ontslag om zich volledig te focussen op haar foodtruckdroom. Maar dan gooide COVID-19 roet in het eten en kwam Zainab zonder inkomen te zitten. Zal ze het redden en haar droom waar kunnen maken?
Alleenstaande moeder Simone is naar eigen zeggen mislukt in de liefde, maar droomt ervan om de liefde te verspreiden met haar foodtruck. Ze is extreem perfectionistisch en dat heeft zo z'n gevolgen. Want alle wegen die naar haar eindpunt leiden, lijken toch ietwat chaotisch te verlopen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.