Frank en Rogier Checken In

Frank en Rogier Checken In

Nederlandse realityreeks waarin Frank en Rogier bed and breakfasts helpen met het opknappen en restylen van de kamers, om zo weer een nieuwe start te maken.

Afleveringen

3 afleveringen

4. Jonckersland

Frank en Rogier zijn te gast bij B&B op de Sing Sang in Jonkersland. Anita en Freerk runnen deze B&B aan huis, waar ze met hun vier honden wonen. De gasten klagen over hondenluchtjes en het saaie interieur. Frank en Rogier weten hier wel raad mee.

5. Epen

Nadine en Simon hebben begin dit jaar een vakantiehoeve overgenomen. Net toen ze wilden beginnen, gooide corona roet in het eten. Tijdens de lockdown hebben ze hard gewerkt om zoveel mogelijk op te knappen, maar na een paar maanden was het geld op.

6. Simpelveld

Tamara en Kelly namen drie jaar geleden een vakantiehoeve over. Hun grote avontuur werd een drama. Er bleek voor tonnen aan achterstallig onderhoud te zijn. En tot overmaat van ramp werd bij Tamara kanker ontdekt. Samen worstelden ze zich door de ellende heen. Ze werken hard om er het beste van te maken. Maar dat gaat niet altijd goed, de reviews zijn niet bepaald positief.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.