Getting the Builders In

Getting the Builders In

Bouwfirma's nemen het tegen elkaar op om de dromen en wensen van huiseigenaren waar te maken. Wie mag er aan de slag?

Afleveringen

15 afleveringen

In Urmston, Great Manchester, heeft de tuin van Christine en Jim dringend nood aan een grondige renovatie. In Croyden heeft Sara een nieuwe schoenkast nodig. Welk duo bouwvakkers mag aan de slag?
In Sretford hebben Elizabeth en Sean hulp nodig bij een doe-het-zelf-klus aan hun open haard. In Battersea wil Sam de afgeleefde keuken van zijn eerste koopwoning laten aanpakken.
In Epson, Surrey, willen Amy en Chris hun badkamer onder handen laten nemen. Sarie en Matthew uit Sale, Greater Manchester, willen de kamer van hun dochter een make-over geven.
In Sandhurst, Berkshire, willen Andy en Ann hun garderobe laten opknappen, terwijl Naomi en David in Ormskirk, West Lancashire, extra opslagruimte in hun keuken nodig hebben.
In Effingham, Surrey, willen Louise en Ryan meer kastruimte in hun woonkamer en in Prestwich, Greater Manchester, heeft Maggie hulp nodig bij het verwijderen van een buitentoilet.
Britse realityreeks (2017) waarin bouwfirma's het tegen elkaar opnemen
Britse realityreeks (2017) waarin bouwfirma's het tegen elkaar opnemen
Britse realityreeks (2017) waarin bouwfirma's het tegen elkaar opnemen
Britse realityreeks (2017) waarin bouwfirma's het tegen elkaar opnemen
Het Londense koppel Caroline en James zoekt ideeën voor een opslageenheid. Selma van Manchester zoekt een oplossing voor de erbarmelijke staat van haar oprit.
Drie duo's gaan met elkaar de strijd aan om de kans te krijgen een badkamer te renoveren in Redhill, Surrey én om een nieuwe aangrenzende badkamer te bouwen voor £8,000.
In Heaton Mersey, Manchester, woont Zoë. Ze wilt een nieuwe veranda en voordeur, maar heeft maar £1,200.
Donna heeft dringend een make-over nodig van haar kantoor in Sandhurst. Karl heeft een budget van £12,000 om zijn tuin te heraanleggen in Urmston, Greater Manchester.
Een vrouw in Stretford wil haar kelder ombouwen tot een speelkamer voor haar stiefzoon die van treintjes houdt. Een slaapkamer in Woking kan ook een update gebruiken.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.