Hammertime

Hammertime

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren.

Afleveringen

8 afleveringen

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. De eerste uitdaging die wordt aangegaan is de Ski Slide.
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de tweede aflevering wagen ze zich aan een 'Tractoruzzi'
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de derde aflevering wagen ze zich aan een 'Pizza-oven'.
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. Deze week: sofakarts
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de vijfde aflevering bouwen ze een vlot.
In deze aflevering van 'Hammertime' is het puffen en zweten want Rob & Wouter wagen zich aan een zelfgemaakte sauna.
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. De nieuwe uitdaging die wordt aangegaan is de Kastboot.
In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. Deze week: een XXL-dartsbord!
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.