Helden van Hier: Politie Aalst

Helden van Hier: Politie Aalst

Spanning, sensatie en adrenaline door de ogen van het politiekorps van Aalst

Afleveringen

5 afleveringen

Inspecteurs Simon en Ninke moeten uitrukken voor een agressieve man die de buurt op stelten zet. Ondertussen staan agenten Ken en Maithé klaar om bij een ongeval, waar kinderen bij betrokken zijn, de slachtoffers te troosten. En wanneer een man enkele dagen geen teken van leven geeft, rept de ploeg zich naar zijn adres.
De volledige politiezone start een klopjacht naar ondergedoken inbrekers. Zelfs de RAGO-helikopter wordt ingezet om de daders te pakken. Wanneer een zwangere vrouw wordt aangereden, gaan Simon en Ninke zo snel mogelijk ter plaatse om te helpen.
Wanneer Mattias en Kevin patrouilleren langs de gekende plekjes, boeken ze meteen resultaat. Ze komen een man tegen die naar de cel moet. Kevin en Feline haasten zich naar een vechtpartij om een oude bekende tegen te houden. Aan het station van Aalst staat dan weer een man te dansen. Volgens Ken en Yves is dat toch wat verdacht. Ze houden hem tegen en schrikken van wat ze te zien krijgen.
De vrieskou valt over Aalst. Simon en Ninke worden opgeroepen voor een oude buurman die voor rookoverlast zorgt met zijn kolenkachel. De donkere winter zorgt ook voor veel inbraken. Mattias en Kevin snellen ter plaatse om mogelijke inbrekers te arresteren. De RAGO-helikopter biedt ondersteuning in de hoop de daders te vatten.
Het zijn hoogdagen voor Aalst, want carnaval is weer in de stad. Een recordeditie van maar liefst 105.000 bezoekers brengt echter ook veiligheidsrisico's met zich mee. Kan de politiezone de veiligheid garanderen of moeten onze helden ingrijpen? Inspecteurs Mattias en Franky zorgen tijdens het volksfeest voor de veiligheid in de randgemeenten. Ze worden opgeroepen voor een inbraak en gaan op zoek naar de inbrekers.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.