Het mooiste moment

Het mooiste moment

Nietsvermoedende bekende Vlamingen worden door gastheer Luc Appermont ontvangen in een studio vol met familie en vrienden, waar er vervolgens hulde wordt gebracht aan hun carrière en leven.

Afleveringen

13 afleveringen

Luc Appermont nodigt vandaag een nietsvermoedende Koen Wauters uit in zijn studio voor een overzicht van zijn mooiste momenten.
Het mooiste moment van Greet Rouffaer. Luc Appermont nodig haar uit en bezorgt haar een overzicht van haar mooiste momenten.
Deze keer is het de beurt aan Bert Anciaux. Hij neemt plaats in de studio bij Luc Appermont voor zijn mooiste momenten.
Luc Appermont nodigt een nietsvermoedende Will Tura uit voor een overzicht van zijn mooiste persoonlijke en professionele momenten.
Jean-Marie Pfaff, Vlaanderens sympathiekste keeper, wordt in de bloemetjes gezet door Luc Appermont voor zijn 'Mooiste Moment'.
Het mooiste moment van Helmut Lotti. Luc Appermont nodigt hem uit en bezorgt hem een overzicht van zijn mooiste momenten.
Katrien Devos, de meest bekende kotbazin van Vlaanderen wordt uitgenodigd door Luc Appermont. Ze krijgt een persoonlijk overzicht van haar mooiste momenten.
Luc Appermont nodigt vandaag een nietsvermoedende Liliane Saint-Pierre uit in zijn studio voor een overzicht van haar mooiste momenten.
Deze keer is het de beurt aan Gaston Berghmans. Hij neemt plaats in de studio bij Luc Appermont voor zijn mooiste momenten.
Het mooiste moment van Wendy Van Wanten. Luc Appermont nodig haar uit en bezorgt haar een overzicht van haar mooiste momenten.
Eddy Planckaert, Vlaanderens sympathiekste wielrenner, wordt in de bloemetjes gezet door Luc Appermont voor zijn Mooiste Moment.
Deze keer is het de beurt aan Carry Goossens. Hij neemt plaats in de studio bij Luc Appermont voor een overzicht van zijn mooiste momenten.
Compilatieaflevering met de mooiste momenten uit het eerste seizoen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.