Het Vakantiehuis

Het Vakantiehuis

Birgit Van Mol trekt naar het vakantiehuis van bekende mensen.

Afleveringen

8 afleveringen

Birgit Van Mol trekt naar het vakantiehuis van Marc Coucke in Durbuy. Ze krijgt een exclusieve inkijk in zijn luxueuze pied-à-terre langs de Ourthe.
Al twintig jaar is hun villa met adembenemend uitzicht op de baai van Benidorm het ultieme rustoord van Luc Appermont (72) en Bart Kaëll (61). Voor het eerst geven de twee een inkijk in hun Spaanse stekje met zwembad en drie badkamers. "We hebben hier hard voor gewerkt."
Go with the flow is het levensmotto van Josje Huisman (36) en dat weerspiegelt zich ook in haar vakantiehuis. Met een gele camper trekt de voormalige K3-zangeres op pad door Europa, samen met haar zoontje Kamari (3,5). In de HLN Originals 'Het Vakantiehuis' toont de Nederlandse haar vakantiehuis op wielen en vertelt ze ook over haar leven als single mama. "Ik geloof nog steeds in de liefde."
Waar brengt de minister van Toerisme Zuhal Demir haar vakantie door? Dat blijkt in een appartementje van haar beste vriendin te zijn in Koksijde. De minister leidt Birgit Van Mol rond in haar favoriete vakantiestekje in eigen land.
Ze presenteerde al de woon- en verbouwprogramma's 'Huis gemaakt' en 'Blind gekocht', maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in 'Het vakantiehuis'. "We hebben er bloed, zweet en tranen in gestoken, maar ook onze ziel."
Als Willy Naessens (83) niet aan het werk is, brengt de West-Vlaamse bouwreus zijn tijd door in Normandië. Met zijn Marie-Jeanne (72) vindt hij er rust in hun 19de eeuwse chateau. "Veel van de oude meubels hebben we behouden."
Al een kleine tien jaar brengt Joe-stem Sven Ornelis (49) zijn weekends en vakanties door in Barcelona. Zijn appartement in een meer dan honderd jaar oud gebouw, vormde hij naar eigen smaak om tot een moderne flat. "Als ik er binnen wandel, is het meteen vakantie", vertelt hij aan Birgit Van Mol in de HLN Original 'Het Vakantiehuis'.
In de laatste aflevering van de HLN Original 'Het Vakantiehuis' trekt Birgit Van Mol naar Bosnië. Het Medjugorje Hotel & Spa is al acht jaar dé plek waar Ingeborg spirituele rust vindt.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.