Hoarders

Hoarders

Een fascinerende blik op het leven van mensen die lijden aan een compulsieve hamsterstoornis. Hun onvermogen om afstand te doen van materiële bezittingen drijft hen vaak tot op de rand van een persoonlijke crisis.

Afleveringen

4 afleveringen

2. Jackie & Richard

Jackie uit San Francisco gaf in de loop der jaren meer dan 1 miljoen dollar uit aan teddyberen. Haar huis is er tot de nok mee gevuld. Zal het haar lukken om op te ruimen of verliest ze haar huis? Richard beloofde zijn familie tijdens 'Hoarders Live' dat hij zijn huis zou opkuisen. Zal hij zijn belofte nakomen?

3. Paul & Linda

Amerikaanse realityreeks (2016) waarin mensen gevolgd worden die lijden aan een compulsieve hamsterstoornis

4. Ellen & Gloria

Door het plotse verlies van haar echtgenoot ontwikkelde Ellen een onweerstaanbare drang om te stelen. Haar huis is volledig gevuld met gestolen spullen en ze dreigt hierdoor haar verzekering te verliezen. Naast haar verzameldrang blijft Gloria ook steeds meer honden en katten in huis nemen. Haar familie dreigt er nu mee om de sheriff en de dierenbescherming op haar af te sturen.

5. Dorothy and David & Doris

Dorothy en David werden verliefd op elkaar door hun gezamenlijke verzameldrang. Maar hun huis is hierdoor zo onveilig geworden dat Dorothy zich al meerdere keren bezeerde. Dokters luiden nu de alarmbel. De verzameling pruiken en schoenen van Doris liep zo uit de hand dat ze letterlijk de deur van haar huis niet meer in kan.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.