Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 221

Xander roept de hulp in van Cash om Rose te overtuigen de medaille alsnog in ontvangst te nemen. Het succes van Rose is echter een pijnlijke herinnering voor Cash aan alles wat hij verloren is. Marilyn vangt een gesprek op tussen Roo en Heather over haar toekomstige carrière in familierecht en hoort die laatste een betoog geven over hoe immoreel ze adoptie vindt.

Aflevering 222

Felicity en Tane zijn verbaasd wanneer Cash plots dronken opdaagt. Hij weigert echter uit te leggen waar hij geweest is. Nu hun relatie niet langer een geheim is, hebben Theo en Kirby enkel nog oog voor elkaar, maar er moet ook nog nagedacht worden over een pr-campagne voor Lyrik. Justin herinnert Theo aan de duizenden volgers die hij had op zijn videokanaal.

Aflevering 223

Theo en Kirby proberen Remi en Eden te pakken te krijgen om hen op de hoogte te brengen over de komst van Tully Dixon, maar krijgen geen gehoor. Omdat het interview een gouden kans is om Lyrik voor eens en voor altijd op de kaart te zetten, kunnen Theo en Kirby niet anders dan het zonder Remi en Eden te laten doorgaan. Ziggy en Dean proberen hun zwangerschap geheim te houden.

Aflevering 224

Ziggy weet niet hoe ze de knoop moet doorhakken en vraagt raad aan Mackenzie. Remi heeft het moeilijk met het feit dat Kirby en Theo in de spotlights staan en vraagt zich af of hij nog wel een toekomst heeft bij de band. Marilyn vreest dat haar geheim bekend zal raken en iedereen haar anders zal gaan bekijken. John krijgt een verontrustend telefoontje van Jett.

Aflevering 225

Cash gaat terug aan het werk. Rose maakt zich echter zorgen wanneer hij de arrestatie van een dief nogal hardhandig aanpakt. Ook Irene is niet te spreken over ‘de nieuwe’ Cash wanneer ze samen met Marilyn aangifte gaat doen van mogelijke internetfraude. Remi wordt naar het ziekenhuis gebracht, waar hij behandeld wordt door Bree.

Aflevering 226

Lyrik krijgt de ene aanbieding na de andere om op te treden. Theo, Kirby en Eden hopen dan ook dat Remi het ziekenhuis gauw mag verlaten. Eden is verrast wanneer ze kennismaakt met 'de nieuwe' Cash. Marilyn begeeft zich op glad ijs terwijl Heather iedereen rond haar vinger blijft draaien. Hoelang houden ze dit allebei nog vol?

Aflevering 227

Heather toont haar ware gevoelens en is razend omdat Marilyn haar als baby in de steek liet. Zij probeert uit te leggen dat ze gedwongen werd om afstand van haar te nemen, maar Heather kan hier geen begrip voor opbrengen. Volgens haar heeft Marilyn haar leven geruïneerd. Justin stelt zich kandidaat wanneer duidelijk wordt dat Lyrik nood heeft aan een manager.

Aflevering 228

Mackenzie is dolenthousiast nu Dean en Ziggy besloten hebben om de baby te houden en zij dus tante wordt. Dean wil het nieuws van de daken schreeuwen, maar Ziggy wil wachten tot ze twaalf weken zwanger is. De vraag is alleen of haar dat wel zal lukken aangezien haar ochtendmisselijkheid moeilijk te negeren valt. Justin vraagt raad aan Felicity. Tane en Nikau krijgen goed nieuws en kunnen eindelijk een punt zetten achter de hele rechtszaak tegen de motorbende.

Aflevering 229

Rose vreest dat Xander zal hervallen wanneer hij verneemt dat een van zijn patiënten is komen te overlijden. Dankzij Leah weet Justin een deal voor Lyrik alsnog goed af te ronden. Dean en Ziggy horen voor het eerst de hartslag van hun kindje. Tane voelt zich verloren zonder Ari en twijfelt of hij de fitness nog wel wil runnen. Nikau brengt hem op een idee.

Aflevering 230

Felicity is meteen enthousiast bij het horen van het nieuwe nummer dat Theo en Kirby geschreven hebben. Muziekjournalist Tully Dixon kondigt zijn komst aan voor het volgende optreden van Lyrik. Justin zet intussen alles op alles om zijn fout recht te zetten. Felicity lucht haar hart bij Eden over Cash, maar krijgt niet de reactie die ze had verwacht.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.