Hotel Hell

Hotel Hell

Realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.

Afleveringen

4 afleveringen

1. Meson de Mesilla

Gordon Ramsay bezoekt Meson de Mesilla, een 'luxueus' hotel in Toscaanse stijl, gelegen in New Mexico. Eigenares en kindsterretje Cali Szczawinski kocht het hotel een tijdje geleden om er elke avond Cher-liedjes te kunnen brengen voor de gasten. Ze focuste zich echter iets te veel op haar optredens en iets te weinig op de wensen van haar gasten. Kan Gordon het hotel terug op de rails krijgen?

2. Monticello Hotel

Gordon Ramsay checkt in in The Monticello Hotel in Longview, Washington. Het hotel is eigendom van Phillip Lovingfoss, een welgestelde man met een uitgebreide collectie auto's, een verzameling diamanten en een gigantisch drankprobleem dat de toekomst van zijn zaak op het spel zet.

3. Applegate River Lodge

Gordon bezoekt de Applegate River Lodge in de hoop de zaak uit het slop te kunnen halen. Eigenaar Richard Davis mag dan wel honderdduizenden euro's schulden hebben, zijn hoofd staat meer naar het roken van cannabis dan naar het runnen van zijn hotel. Zijn zonen hebben het dan ook nog eens te druk met ruziën. Kan chef Gordon het tij doen keren voor het te laat is?

4. Hotel Chester

Gordon brengt een bezoekje aan Starkville, Mississippi, om er Hotel Chester te redden van de ondergang. Hoewel de eigenaar al meer dan 40 jaar horeca-ervaring heeft, slaagt David Mollendor er niet in om zijn grote droom - het succesvol runnen van een hotel - waar te maken. Is de redding nabij dankzij Gordon Ramsay?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.