How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

Via flashbacks vertelt een vader zijn kinderen over zijn epische zoektocht naar de liefde.

Afleveringen

5 afleveringen

De grote opening van het GNB-gebouw, dat Ted ontwierp, nadert. Ted wil maar al te graag dat zijn oude professor, die hem altijd een mislukkeling noemde, aanwezig is bij deze plechtigheid.
Barney staat op het punt om Patrice ten huwelijk te vragen en vraagt aan Ted om Robin op afstand te houden. Voor Ted komt dit goed uit, want zo heeft hij een date voor het openingsgala van zijn nieuwe gebouw. Lily en Marshall kijken ondertussen enorm uit naar een eerste avondje zonder hun baby.

13. Band or DJ?

Robin staat erop dat Barney haar vader eerst om haar hand vraagt voor ze hun verloving aankondigen, maar Robins vader weigert zijn goedkeuring te geven. Intussen maken Marshall en Lily zich zorgen om Marvin. Ted is dan weer radicaal gekant tegen het idee om een bandje te huren voor het huwelijk van Barney en Robin.

14. Ring Up!

Barney overtuigt Ted om met zijn twintigjarige date naar bed te blijven gaan, ook al voelt Ted er niets voor. Robin beseft dan weer dat mannen haar niet meer zien staan sinds ze een verlovingsring draagt, terwijl een onverwachte wending Marshall en Lily's liefdesleven een boost geeft.

15. P.S. I Love You

Barney ontdekt de verloren videotape over Robins vorige leven als de Canadese popster Robin Sparkles. Marshall en Lily maken zich intussen zorgen over de nieuwe vriendin van Ted, die hem volgens hen stalkt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.