Humo's Comedy Cup: De Weg naar de Finale

Humo's Comedy Cup: De Weg naar de Finale

Ruth Beeckmans baant zich met haar gepimpte camper een weg door de veertiende editie van Humo's Comedy Cup. Ze ontvangt in haar camper deelnemers, juryleden, ex-winnaars en MC Jens Dendoncker voor een exclusieve blik achter de schermen.

Afleveringen

4 afleveringen

Ruth en Jens pikken ex-winnaars Gunter Lamoot en Arnout Van den Bossche op voor de eerste voorrondes in Gent en Leuven. Lieven Scheire, Urbanus, Wim Helsen, Michael Van Peel en Raf Coppens blikken terug op hun eerste comedystapjes.
Ruth rijdt naar de laatste voorrondes met Jade Mintjes en Wouter Deprez. Die halen herinneringen op aan hun eigen parcours. De jury (Xander De Rycke, Amelie Albrecht, ea) beslist welke acht kandidaten door mogen naar de halve finale!
Het is tijd voor de halve finale. De kandidaten geven het beste van zichzelf om een plaatsje in de finale te veroveren. Wie haalt het? Wie valt af?

4. Finale

Na enkele entertainende voorrondes en een spannende halve finale vuren de drie finalisten hun beste verhalen, jokes en oneliners af voor een volle zaal met strenge juryleden, nieuwsgierige oud-winnaars en -deelnemers en lachgrage fans.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.