Ik swipe je

Ik swipe je

Zes duo's van single besties trekken samen naar een zonnige, buitenlandse bestemming in de hoop er via datingapps enkele toffe dates te scoren. No strings attached, just fun!

Afleveringen

8 afleveringen

Destination Montpellier. De bekendste studentenstad van de Côte d'Azur krijgt twee hengsten op bezoek. Twintigers Aidan en Wietse hopen op veel matches. Alleen fun, 'no strings attached'. In Lissabon zoekt muzikant Robin naar een nieuwe muze en hoopt de onzekere Charlotte dat er een Portugees haar uit haar kot lokt.
Singer-songwriter Robin krijgt de mooie Valerie niet uit zijn hoofd. Al komt er weinig respons van zijn nieuwe muze. Ook Wietse is onder de indruk van studente Sophie en hoopt op een spannend vervolg. Charlotte probeert haar grenzen te verleggen en krijgt steun van wingman Robin. Ook gladde prater Aidan heeft een date; en hij is blijkbaar niet van plan om naar huis te komen vannacht.
Het was een goede datingnacht voor de heren in Montpellier. Wietse krijgt steeds meer een boon voor de Engelse Sophie en wil haar graag terugzien. Vriendinnen Laura en Caro trekken naar Valencia. Laura had nog nooit een relatie, en vindt daten heel ongemakkelijk. Gelukkig is haar gay best friend Caro verslaafd aan daten en geeft zij Laura het duwtje in de rug dat ze nodig heeft.
Robin sluit zijn avontuur af met de mooie Helena, die hij ontmoette in de straten van Lissabon. Wietse gaat de nacht in met de Engelse Sophie. Wandelt hij de walk of shame de volgende ochtend? En de datingscene in Palermo is gewaarschuwd, want Mathias en Levy, oftewel de Raiatwins, maken hun opwachting. De identieke tweelingbroers, die zich altijd en overal exact hetzelfde kleden, worden er onthaald als echte celebs. Maar levert hen dat ook een date op?
De Twinz hadden tot nu toe weinig succes bij de Italiaanse vrouwen. Of zijn ze gewoon te kieskeurig? De gaydar van Caro is volop aan het werk, en Laura heeft een jetski-date. Al valt haar oog eerder op de bootinstructeur. Luna heeft meteen een date met de Griekse Vasilis. Ze gaan samen naar de sterren kijken. Later op de avond blijkt echter dat Katrien Vasilis ook best interessant vindt.
De Twinz zijn gefrustreerd: loopt hun match hier niet rond of pakken ze het verkeerd aan? Besties Luna en Katrien zijn het erover eens: Vasilis is meer iets voor Katrien. Luna heeft geen probleem met de switch en een lastminuteafspraakje in Palermo kan de datingstrijd misschien wel doorbreken. Door de Noorse Alvilde en Aud krijgen we een andere kant te zien van The Twinz.
In Athene staan er dates op de planning vandaag. Maar wat als je de date liever sneller afgerond ziet? Ditchen dan maar? Besties Pauline en Tine trekken naar Barcelona op zoek naar mannen met een zuiders temperament. De ladies weten goed wat ze willen en vertrouwen op de universe én hun rozenkwarts. Nabil maakt al een verkeerde move bij Pauline, red flags!! De Twinz kiezen voor een position switch en Caro heeft een vurige date met Sylvia in Valencia... Wordt het een kort nachtje?
Tijd voor een laatste ronde swipes! Katrien en Luna halen alles uit de kast en organiseren een rooftopparty voor al hun matches; als dat maar goed komt. The universe heeft ook nog een duodate in petto voor Pauline en Tine, maar er hangt weinig spanning in de lucht. En ook in Athene is Vasilis 2.0 niet meteen Luna's ding. In Barcelona laat de Italiaanse Luca Tine helemaal smelten.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.