Impeachment: American Crime Story

Impeachment: American Crime Story

Anthologieserie van de hand van filmmaker Ryan Murphy ('Glee', 'American Horror Story') waarin misdaadzaken verteld worden die wereldwijd heel wat stof deden opwaaien.

Afleveringen

5 afleveringen

Een emotionele Monica voelt zich helemaal alleen en in de steek gelaten. Linda pusht haar om de hulp van Clinton in te roepen in haar zoektocht naar een nieuwe baan. Ondertussen begint Linda stiekem haar telefoongesprekken met Monica op te nemen, terwijl zij haar steeds persoonlijkere details vertelt.
Monica wordt steeds nerveuzer en paranoïde over de zaak. Het enige wat ze kan doen, is zweren dat er niets gebeurd is tussen haar en president Clinton. Rechter Kenneth Starr en zijn team proberen ondertussen zo veel mogelijk bewijsmateriaal tegen de president te verzamelen. De verklaring van Paula toont dan weer hoe ver het team van Clinton bereid is om te gaan.

6. Man Handled

Rechter Kenneth Starr vraagt hoofdaanklager Mike Emmick om Monica te overtuigen hen te helpen met hun zaak tegen Clinton. Emmick vertelt Moncia dat er verschillende aanklachten tegen haar lopen, waaronder één voor meineed doordat ze gelogen heeft over haar seksuele relatie met president Bill Clinton. Monica wordt onder druk gezet, maar wil Clinton niet verraden.
In de Paula Jones-zaak ontkent president Clinton alle beschuldigingen. Ondertussen neemt de druk op Linda toe. Ze wordt aan de schandpaal genageld door de media.
Hoewel hun huwelijk eerdere ontrouw van Bill overleefde, keert de beslissing van Hillary om haar man te steunen zich deze keer tegen haar. President Clinton staat ondertussen voor een beslissend moment in zijn getuigenis.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.