Interieurtalent gezocht met VT Wonen

Interieurtalent gezocht met VT Wonen

Interieurtalenten gaan de strijd met elkaar aan in het nieuwe tv-programma 'Interieurtalent gezocht met vtwonen'. Wie wint de felbegeerde titel van 'vtwonen interieurtalent 2021'?

Afleveringen

8 afleveringen

De Haarlemse Samantha neemt het op tegen de Hasseltse Sam. Beiden hebben als opdracht gekregen om bij bekenden een functionele werkplek te creëren, en op het stadsplein van Gouda verzorgen ze in de stylingboxen beiden op eigen wijze een feestelijke eetkamer.
De Belgische Yasmina neemt het op tegen Monique uit Woerden. Beiden hebben de opdracht gekregen om bij bekenden een kinderhoek te maken, en op het strand in Den Haag verzorgen ze in de stylingboxen beiden op eigen wijze een 'Me-time' plekje.
De Friese Jellina neemt het op tegen de Noord-Hollandse Kim. Ze krijgen allebei de stylingopdracht om een badkamer flink onder handen te nemen bij een bekende. Op het marktplein in Gent gaan ze in de stylingboxen aan de slag met het thema 'Groene Oase'.
Nederlander René uit Vijfhuizen neemt het op tegen Eva uit Zottegem. Beiden hebben als opdracht gekregen om een keuken bij een bekende een make-over te geven. In de weilanden van Groesbeek (Nederland) mogen ze ook hun droomslaapkamer realiseren in de stylingboxen.
De Belgische Isabelle zal het opnemen tegen de benjamin onder de finalisten, Koen uit Roosendaal. Beiden mogen bij bekenden een woonkamer opknappen en in een stadspark in Antwerpen realiseren zij beiden in de stylingboxen een droombadkamer met het thema 'Thuis Spa'.
In deze kwartfinale strijden de vijf overgebleven stylisten om de beurt tegen elkaar door middel van het creëren van een fotogenieke hoek met meubels die ze niet zelf hebben gekozen. Interieurfotografe Muk van Lil en interieurontwerper Frans Uyterlinde zullen uiteindelijk één interieurtalent naar huis moeten sturen.
In deze halve finale worden de vier interieurtalenten verdeeld in twee duo's. Alles draait rond samenwerking en de vraag of twee verschillende stylingvisies samengebracht kunnen worden. Het thema is een kinderslaapkamer. Uiteindelijk zullen twee interieurtalenten het toneel moeten verlaten.
Wie heeft het juiste gevoel voor stijl, is op de hoogte van de laatste woontrends en weet alles perfect te combineren? De vakjury, bestaande uit interieurstylist Frans Uyterlinde en interieurfotograaf Muk van Lil, beoordeelt en kiest vandaag het VTWonen interieurtalent van 2021.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.