Irreverent

Irreverent

Een crimineel uit Chicago wordt gedwongen zich te verbergen in een klein Australisch rifstadje dat zich voordoet als de nieuwe dominee van de kerk.

Afleveringen

10 afleveringen

Een Amerikaanse crimineel op de vlucht voor de maffia verliest al zijn geld en moet zich gedwongen verbergen in een Australisch strandstadje, waar hij zich voordoet als hun nieuwe dominee en betrokken raakt bij de plaatselijke bevolking.

2. Louts & Fishes

Mack spoort de echte dominee op om zijn gestolen geld terug te krijgen, maar hij moet een volledig christelijk huwelijk voltrekken zonder dat iemand merkt dat hij een complete oplichter is.

3. Ashes to Ashes

Mack raakt betrokken bij een illegale tabakshandel om aan het geld te komen dat hij nodig heeft voor een nieuwe identiteit. Terwijl hij zich voorbereidt op de begrafenis van een van Clumps meest geliefde figuren.

4. The Wisdom of Mack

Om de opkomst te verhogen en sluiting van de kerk te voorkomen, moet Mack twee ruziënde families herenigen en Daisy redden van een wraakzuchtige rechter.

5. The Prodigal Wife

De vrouw van de echte dominee duikt op in Clump en zij en Mack moeten getrouwd spelen voor de hele stad dat is uitgenodigd op Piper's verjaardagsfeestje.

6. Serpent in the Garden

Terwijl Piper de illegale tabakshandel blijft onderzoeken, stopt Mack de levering van chop-chop om te onderhandelen over een betere deal voor Agnes en de boeren. Charmaine haalt Mackenzie in aan de Gold Coast.

7. Lost Sheep

Nadat Cameron de rit van een motorrijder heeft vernield, moet Mack 50.000 dollar inzamelen en de dekmantel van de Fun Run van de stad gebruiken om in te breken in de kluis van de suikerfabriek.

8. Unholy Matrimony

Farah intimideert Mackenzie die de locatie van Mack en het geld onthult. Samen pikken de twee Charmaine op en gaan op een bizarre road trip naar het noorden, richting Clump.

9. Double Cross

Lester krijgt groen licht om een satelliet op de klokkentoren van de kerk te monteren. Daisy worstelt met haar gezondheid en Mack rekent voor eens en altijd af met de bikers.

10. The Last Breakfast

Alles in Mack zijn leven botst als Mackenzie drastische maatregelen neemt. Piper versnelt haar onderzoek en Chicago arriveert eindelijk in Clump.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.