Jamal

Jamal

In de documentaire Jamal volgen we kickboxer Jamal Ben Saddik in de twee zwaarste jaren van zijn leven. Niet alleen op sportief vlak, maar ook in zijn privéleven moet Jamal de ene na de andere klap incasseren.

Afleveringen

3 afleveringen

Als Jamal te horen krijgt dat hij zijn grote droom kan gaan waarmaken, de wereldtitel veroveren, slaat het noodlot toe. Kort voor het geplande gevecht tegen Rico Verhoeven speelt een ernstige rugblessure op. En bij die tegenslag blijft het niet.
Door alle tegenslagen is Jamal in een diep dal belandt. Maar dan krijgt hij plotseling te horen dat hij nogmaals de kans krijgt om tegen wereldtitelhouder Rico Verhoeven te vechten. Jamal krabbelt op, nooit eerder stond er zoveel op het spel.
Na de bittere pil van het verlies tegen Rico Verhoeven moet Jamal alle moed opnieuw verzamelen. Toch accepteert hij een nieuw gevecht, maar nog geen half uur voor de start breken rellen uit in het publiek en neemt Jamals verhaal weer een absurde wending.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.