JEZ! Please

JEZ! Please

Waar zijn alle goeie leerkrachten naartoe? Kan je nog een lief vinden zonder online dating? Hebben we een beter migratiebeleid nodig? Tom De Cock gaat aan zijn JEZ!-tafel in gesprek met jongeren.

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

Op woensdag 1 maart ging Tom De Cock langs bij WAJOW. Hij ging in gesprek met jongeren over gevaren van het internet en social media, over de uitspraak 'jongeren hebben geen stijl' en over het huidige onderwijs.

Aflevering 2

Op woensdag 8 maart ging Tom De Cock langs bij Molenbeek Rebels Hij ging in gesprek met jongeren over cultuurverschillen en racisme, over online daten én over de dure tijden waarin jongeren opgroeien.

Aflevering 3

Op woensdag 15 maart ging Tom De Cock langs bij PXL Hasselt. Hij ging in gesprek met jongeren over schoolmoeheid, over de uitspraak 'jongeren zijn oversekste konijnen' en over de vluchtelingenproblematiek.

Aflevering 4

Op woensdag 22 maart ging Tom De Cock langs bij De Wereld van Indra. Hij ging in gesprek met jongeren over mentaal welzijn, angst voor de toekomst, over het klimaat en over liefde in alle kleuren en vormen.

5. Jezelf Zijn - De Stem van Wannes

Wannes is 23 jaar, TikTokker, enorme dierenvriend en transman. In zijn transitie is Wannes de afgelopen periode door heel wat diepe dalen gegaan, maar gelukkig kent hij ook veel hoogtepunten en liefde! Wannes liet Jana een jaar lang binnen in zijn leven. Door middel van coole vlogs, zijn enthousiaste TikToks en eerlijke interviews leren we hem en zijn wereld beter kennen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.